להתענג צהוב
רליש צהוב יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא יספק כ 200 מנות. מנה אחת מכילה 32 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפלים, מים, מלפפונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-35 דקות. עם כפית ציון של 10% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו פלפל צהוב להתענג, צהוב קיץ סקווש להתענג, ו תבלין ושום-בשר בקר מצופה בטנדרלוין עם פלפל אדום וצהוב (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מים גלון 1 לרתיחה בסיר גדול לפזר מלח כבישה במים רותחים.
מניחים מלפפונים, בצל, כרובית, פלפלים אדומים, ותפוחים לקערה גדולה או חרס ושופכים את המים הרותחים על הירקות. אפשר לעמוד בן לילה ולנקז למחרת בבוקר.
מעבירים ירקות לסיר מלאי גדול ומערבבים בסוכר, חומץ, 3 כוסות מים, קמח, אבקת חרדל יבשה וכורכום עד לשילוב יסודי. מביאים את התענג לרתיחה ולהפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים עד ירקות מבושלים דרך ורך, כ 20 דקות.
לעקר את הצנצנות ואת העפעפיים במים רותחים לפחות 5 דקות. לארוז את התענג לתוך צנצנות חם, מעוקר, מילוי צנצנות בתוך 1/4 אינץ ' של החלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב הקרביים של צנצנות לאחר שהם התמלאו כדי להסיר כל בועות אוויר. נגב את החישוקים של הצנצנות עם מגבת נייר לחה כדי להסיר כל שאריות מזון. למעלה עם מכסים בורג על טבעות.
מניחים מתלה בתחתית של סיר גדול ולמלא באמצע הדרך עם מים. מביאים לרתיחה וצנצנות נמוכות יותר לתוך המים הרותחים באמצעות מחזיק. השאר שטח 2 אינץ ' בין הצנצנות.
יוצקים יותר מים רותחים במידת הצורך להביא את מפלס המים לפחות 1 אינץ ' מעל צמרות הצנצנות. להביא את המים לרתיחה מתגלגלת, לכסות את הסיר, ולעבד להתענג במשך 15 דקות.
הסר את הצנצנות מן העציץ ומניח על משטח מכוסה בד או עץ, כמה סנטימטרים זה מזה, עד מגניב. לאחר מגניב, לחץ על החלק העליון של כל מכסה עם אצבע, להבטיח כי החותם הוא חזק (המכסה לא זז למעלה או למטה בכלל). לאחסן באזור קריר, כהה.