לואיזיאנה בורגר
מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו בורגר קלאב: עטור פרסים Logan County Burger Patty Melt, מתכון המבורגר בקר (אלביס בורגר עם סלט & Gherkin), ו המבורגר טורף Surf N ' (המבורגר בגריל עם לובסטר ובייקון) (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לטאטא יחד את המיונז, חרדל, רוטב חם, cornichons, בצל ירוק ופטרוזיליה בקערה קטנה ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה.
מערבבים יחד את הפפריקה, פלפל, מלח, טימין, אבקת שום, אבקת בצל וקיין בקערה קטנה.
מברשת עם שמן, העונה שני הצדדים עם מלח.
מפזרים 1 צד של כל קציצה עם תערובת התבלינים, מקפידים לשפשף את התבלינים לתוך הבשר, ואז לטפטף בשמן לפני הצלייה.
מחממים את 2 כפות שמן במחבת ברזל יצוק על גבי הסורגים של הגריל עד שהוא מתחיל להבהב. אם משתמשים במחבת ברזל יצוק, מניחים את ההמבורגר במחבת ומבשלים עד חרוך מעט והתבלינים יצרו קרום, על 1 1/2 דקות (להיזהר לא לשרוף את התבלינים.) הפוך את ההמבורגר, להנמיך את החום בינוני ולהמשיך לבשל כדי doneness הרצוי. אם משתמשים בגריל, גריל את ההמבורגרים על הסורגים של הגריל במשך בערך אותה כמות של זמן. מעל כל המבורגר עם 2 פרוסות גבינה במהלך 30 השניות האחרונות של בישול, עד גבינה מותכת.
שים את ההמבורגרים על הלחמניות, למעלה עם הבשר, קצת בצל וקצת רוטב מיונז וצ ' יפס. השתמש בשיפוד כדי להחזיק את ההמבורגר יחד.