קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות16
ציון בריאות14
מגזין

לואיזיאנה ברביקיו דד

לואיזיאנה ברביקיו דד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תן לואיזיאנה ברביקיו דד לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 16 מנות. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 321 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. גשו לסופר וקנו בצל, רוטב פלפל, רוטב ווסטרשייר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בסירופ התירס תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם בראוניז פאדג'עם סירופ זהוב כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -50 דקות. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. הציון הזה מוצק. נסו דד ברביקיו טקסס, חזה בקר ברביקיו, ו כריכי חזה ברביקיו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את התבלינים. משפשפים 2 כפיות מעל החזה. (
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים את תערובת התיבול שנותרה בכלי אטום; חסוך עד 3 חודשים לשימוש אחר.)
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
3
בקערה גדולה שלבו את מרכיבי הרוטב; מערבבים עד להמסת סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
יוצקים 2 כוסות לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים את החזה. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר עבור 8 שעות או לילה, הפיכת כמה פעמים. מכסים ומקררים את הרוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
5
הכן גריל לחום עקיף, באמצעות מחבת טפטוף.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מסננים וזורקים את המרינדה מהחזה; התייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
7
מניחים חזה מעל התבנית; גריל, מכוסה, על אש נמוכה עקיפה למשך 30-45 דקות מכל צד או עד להשחמה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מעבירים את החזה לתבנית צלייה חד פעמית כבדה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
9
יוצקים 1-1 / 4 כוסות רוטב שמור על חזה. מכסים בשכבה כפולה של נייר כסף כבד ואוטמים היטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
גריל, מכוסה, על אש נמוכה עקיפה במשך 3-4 שעות או עד שהבשר רך במזלג. פורסים חזה על פני התבואה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
11
מגישים עם הרוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו