קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות16
ציון בריאות14
מגזין

לואיזיאנה ברביקיו דד

לואיזיאנה ברביקיו דד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תן לואיזיאנה ברביקיו דד לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 16 מנות. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 321 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. גשו לסופר וקנו בצל, רוטב פלפל, רוטב ווסטרשייר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בסירופ התירס תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם בראוניז פאדג'עם סירופ זהוב כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -50 דקות. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. הציון הזה מוצק. נסו דד ברביקיו טקסס, חזה בקר ברביקיו, ו כריכי חזה ברביקיו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את התבלינים. משפשפים 2 כפיות מעל החזה. (
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים את תערובת התיבול שנותרה בכלי אטום; חסוך עד 3 חודשים לשימוש אחר.)
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
3
בקערה גדולה שלבו את מרכיבי הרוטב; מערבבים עד להמסת סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
יוצקים 2 כוסות לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים את החזה. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר עבור 8 שעות או לילה, הפיכת כמה פעמים. מכסים ומקררים את הרוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
5
הכן גריל לחום עקיף, באמצעות מחבת טפטוף.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מסננים וזורקים את המרינדה מהחזה; התייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
7
מניחים חזה מעל התבנית; גריל, מכוסה, על אש נמוכה עקיפה למשך 30-45 דקות מכל צד או עד להשחמה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מעבירים את החזה לתבנית צלייה חד פעמית כבדה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
9
יוצקים 1-1 / 4 כוסות רוטב שמור על חזה. מכסים בשכבה כפולה של נייר כסף כבד ואוטמים היטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
גריל, מכוסה, על אש נמוכה עקיפה במשך 3-4 שעות או עד שהבשר רך במזלג. פורסים חזה על פני התבואה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
11
מגישים עם הרוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק