לואיזיאנה ברביקיו דד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תן לואיזיאנה ברביקיו דד לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 16 מנות. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 321 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. גשו לסופר וקנו בצל, רוטב פלפל, רוטב ווסטרשייר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בסירופ התירס תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם בראוניז פאדג'עם סירופ זהוב כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -50 דקות. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. הציון הזה מוצק. נסו דד ברביקיו טקסס, חזה בקר ברביקיו, ו כריכי חזה ברביקיו (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את התבלינים. משפשפים 2 כפיות מעל החזה. (
מניחים את תערובת התיבול שנותרה בכלי אטום; חסוך עד 3 חודשים לשימוש אחר.)
בקערה גדולה שלבו את מרכיבי הרוטב; מערבבים עד להמסת סוכר חום.
יוצקים 2 כוסות לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים את החזה. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר עבור 8 שעות או לילה, הפיכת כמה פעמים. מכסים ומקררים את הרוטב שנותר.
הכן גריל לחום עקיף, באמצעות מחבת טפטוף.
מסננים וזורקים את המרינדה מהחזה; התייבש עם מגבות נייר.
מניחים חזה מעל התבנית; גריל, מכוסה, על אש נמוכה עקיפה למשך 30-45 דקות מכל צד או עד להשחמה.
מעבירים את החזה לתבנית צלייה חד פעמית כבדה.
יוצקים 1-1 / 4 כוסות רוטב שמור על חזה. מכסים בשכבה כפולה של נייר כסף כבד ואוטמים היטב.
גריל, מכוסה, על אש נמוכה עקיפה במשך 3-4 שעות או עד שהבשר רך במזלג. פורסים חזה על פני התבואה.