לובסטר ברוטב פוטנסקה
לובסטר ברוטב פוטנסקה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 813 קלוריות. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם עלי פטרוזיליה טריים, ציר עוף, parmigiano-רג'יאנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכונים דומים: רביולי לובסטר עם מרק לובסטר ו lemongrass-רוטב רכיכה, לובסטר מאודה עם רוטב עשבי תיבול ומרק לובסטר, ו רוטב פוטנסקה.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום בינוני ומתבלים את המים עם מלח.
חותכים את זנבות הלובסטר לאורך, להסיר את הבשר מן הפגזים ולחתוך לחתיכות 1 אינץ'. בור וקוצצים זיתים kalamata ולשטוף את הצלפים. תניח בצד.
מחממים מחבת סאוט גדולה מעל חום בינוני-נמוך.
מוסיפים את שמן הזית וחום דרך.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד רך, על 3 עד 4 דקות. מערבבים את פתיתי שום ופלפל אדום ו לטגן במשך 30 שניות נוספות; לא לחמם את השום.
מוסיפים את העגבניות, היין, מניית העוף, הבזיליקום והפטרוזיליה. מבשלים במשך 15 עד 20 דקות.
הוסף את capellini למים הרותחים.
מערבבים את בשר הלובסטר הקצוץ, צלפים, זיתים קלמטה, חמאה ופלפל, לפי הטעם, לתערובת העגבניות. מכסים את המחבת ומבשלים את הרוטב עד בשר הלובסטר מבושל, על 5 עד 7 דקות. כאשר הפסטה מבושלת, לנקז ולהוסיף לקערה הגשה.
יוצקים את הרוטב על הפסטה וזורקים.
מפזרים פרמזן מגורר-רג ' יאנו והפטרוזיליה הקצוצה ומגישים.