קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות56
מגזין

לובסטר חם וסלט תפוחי אדמה עם מיונז truffled

לובסטר חם וסלט תפוחי אדמה עם מיונז truffled
אם יש לך בערך 1 שעה ו -30 דקות כדי לבלות במטבח, לובסטר חם & סלט תפוחי אדמה עם מיונז truffled יכול להיות מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian מתכון לנסות. זה מנות ראשונות יש 1218 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 102 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם לימון, חרדל, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוף חם, בייקון, סלט ביצים עם רוטב מיונז, לובסטר במרק Lemongrass עם שיטאקי Truffled Flans, ו סלט לובסטר חם עם חמאה עלומה עם טרגון-רוטב הדר.

הוראות

1
כדי להפוך את המיונז, לטאטא את חלמונים ביצה עם חרדל וכמה מלח ופלפל יחד בקערה גדולה. טפטוף בכמה טיפות שמן, שטוף במרץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
כמו לינדט, לתלתלי שוקולדכמו לינדט, לתלתלי שוקולד
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
המשך לטאטא בשמן, לאט לאט בהתחלה, ואז לאט להגדיל את הסכום לזרם יציב. ודא שכל תוספת משולבת היטב לפני שאתה מוסיף עוד. לבסוף, להוסיף כמה טיפות של שמן כמהין, אם באמצעות, ואז לסיים עם מיץ לימון. שמור במקרר עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שמן כמהיןשמן כמהין
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
הכן את הלובסטר ולהסיר את הבשר מן הטפרים והזנב. חותכים את חתיכת הבשר השחוק מהזנבות ומקלפים את בשר הטופר לחתיכות גדולות, משליכים את הממברנה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
חותכים את הזנבות ל 6 פרוסות כל ומניחים בצד.
5
חותכים את הקצוות את השעועית וחותכים את השעועית לשניים. עצה לתוך קערה עם שאלוט ו 3 כפות של שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מערבבים את בשר צבת לובסטר ולסחוט מעל חצי לימון, ואז להפריש.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מחממים 1 כף שמן זית במחבת שאינה דביקה. מטגנים את פרוסות תפוחי האדמה מעל חום בינוני במשך 5 דקות בכל צד עד פריך וזהב. השתמש פרוסת דגים כדי להעביר אותם לצלחת מרופדת בנייר מטבח.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
מחממים 1 כף שמן זית באותו מחבת ומורידים את החום, מוסיפים את פרוסות בשר הזנב למחבת, ואז מחממים דרך השמן במשך כמה רגעים בכל צד. כבה את החום, מתבלים קלות עם מלח ופלפל וסוחטים את הלימון. רגעים לפני שאתה מוכן צלחת עד, לזרוק את עלי סלט עם חומץ בלסמי ושמן זית הנותרים. אתה מוכן עכשיו לצלחת למעלה.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
כפית רבע סלט שעועית ירוקה למרכז הצלחת. צורה באמצעות טבעת 10cm או חותך, אם יש לך אחד, ולאחר מכן לחץ למטה בקלילות ולהסיר את הטבעת.
10
מניחים 1 כפית מיונז על ארבעת הצדדים המנוגדים של החלק החיצוני של הצלחת ולשבת חתיכת לובסטר על גבי כל כף של מיונז.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
11
שים פרוסת תפוחי אדמה מטוגנים בין כל ערימה של לובסטר כך שיש לך חתיכות חלופיות של לובסטר, אז תפוח אדמה. לזרוק את העלים ברוטב בזהירות מגדל קומץ קטן על גבי שעועית ירוקה לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים

יין מומלץ: שבלי, שרדונה

לובסטר עובד ממש טוב עם שאבלי ושרדונה. שאבלי מושלם עם לובסטר, אבל שרדון מאזורים אחרים חייב להכות את המקום מדי. אתה יכול לנסות Domaine Louis Michel et Fils Chablis (חצי בקבוק). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
Domaine Louis Michel et Fils Chablis (חצי בקבוק)
Domaine Louis Michel et Fils Chablis (חצי בקבוק)
שאבלי זה מגלה הערות פרי לבן כגון אפרסק, ויש לו מבנה מינרלי מתמשך. בפה, תחושה סלעית שהוא כל כך אופייני של שאבלי עושה את זה יין עגול וטהור.מגישים בין 53-57°F. יין זה צריך להיות משודר או מוצדק לפני הטעימה.