קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות80
מגזין

לובסטר חנוק בחמאת כמהין לבנה עם פנקייק תירס לבן קלוי וסלק תינוק קלוי

לובסטר חנוק בחמאת כמהין לבנה עם פנקייק תירס לבן קלוי וסלק תינוק קלוי
לובסטר חנוק בחמאת כמהין לבנה עם פנקייק תירס לבן קלוי סלק תינוק קלוי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה זו מכילה כ 172 גרם חלבון 177 גרם של שומן, וסך הכל 2833 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך מלח ופלפל, קמח תירס, לובסטרים ובשר הוסרו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. וזה אדיר. נסו פפרדלה עם לובסטר, כרישה ושמן כמהין לבן, ריזוטו חמאת כמהין לבנה, ו פטוצ'יני עם חמאת כמהין לבנה ופטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור פנקייק תירס: בקערת ערבוב, לשלב את קמח התירס, קמח, אבקת אפייה, דבש ומלח. בקערה נפרדת, לשלב את הביצים, חלב, וחמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח תירסקמח תירס
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
דבשדבש
תירסתירס
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
2
מוסיפים את תערובת הביצים למרכיבים יבשים ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
3
מחממים מחבת מחבת או ברזל יצוק על חום גבוה, מברשת בשמן ומוסיפים 3 כפות הבלילה עבור כל פנקייק (סך של 20). מטגנים במשך כ 1 דקה, או עד יבש סביב הקצוות, להפוך ומטגנים במשך כ 30 שניות עד מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
להתחמם בתנור 200 מעלות עד מוכן לשרת.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
מניחים את החמאה בקערה בינונית. מקפלים את הכמהין עד בשילוב ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות. שאריות חמאה יכולות להיות קפואות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
כמהיןכמהין
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
עבור סלק קלוי: מחממים תנור ל 375 מעלות F. לשפשף את הסלק עם השמן, במקום על תבנית אפייה וצולים עד מבושל דרך, כ 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלקסלק
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
תן מגניב מעט ולהסיר את העור.
4
חתוך לרבעים.
1
מניחים את מיץ סלק בסיר קטן שאינו מגיב על חום גבוה ולהפחית עד 3 כפות. מסננים דרך מסננת בסדר לקערה לא מגיבה ולתת מגניב. כאשר קריר, לאט לטאטא בשמן קנולה עד emulsified.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולהשמן קנולה
מיץמיץ
סלקסלק
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מסננתמסננת
מקציףמקציף
קערהקערה
2
לטאטא יחד את החומץ ו 1/4 כפית מלח בקערה קטנה. לאט לאט לטאטא בשמן הסלק עד emulsified. מתבלים עם פלפל ועוד מלח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
פלפלפלפל
סלקסלק
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
1
מחממים 3 כפות של חמאת הכמהין במחבת סאוט בינונית על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את 1/2 של בשר הלובסטר מבושל ומבשלים במשך 30 שניות או עד רק התחמם דרך ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם. חזור עם הלובסטר שנותר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
לובסטרלובסטר
3
מניחים 1 של פנקייק חם על כל מנה, העליון כל פנקייק עם קצת בשר לובסטר מחומם ומפזרים עם עירית. חוזר, שכבות, עבור סך של ארבע שכבות, העליון עם הנותרים 4 פנקייק.
מרכיבים שתצטרך
בשר לובסטרבשר לובסטר
עיריתעירית
4
מניחים את סלק מגוון סביב פנקייק ולטפטף את הסלק עם סלק ויניגרט סלק ועלים chervil. למעלה עם מנה של חמאת כמהין וכמהין מגולחות.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
כמהיןכמהין
ChervilChervil
חמאהחמאה
סלקסלק
5
מגישים באופן מיידי.