לובסטר מק אנד צ'יז
Lobster Mac and Cheese היא מנה עיקרית שמגישה 8. צופה בדמות שלך? במתכון הפסקטארי הזה יש 1068 קלוריות, 55 גרם חלבון ו-63 גרם שומן למנה. מתכון זה מכסה 37% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 351 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. אם יש לך מקרוני מרפק, פירורי לחם, שמן צמחי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. הרבה אנשים מאוד אהבו את המנה האמריקאית הזו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-25 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 88%, וזה מצוין. לובסטר מק אנד צ'יז, לובסטר מק אנד צ'יז, ולובסטר מק אנד צ'יז דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
מטפטפים שמן לסיר גדול עם מים רותחים עם מלח.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים לפי ההוראות על האריזה, 6 עד 8 דקות.
בינתיים מחממים את החלב בסיר קטן, אך לא מרתיחים אותו. בסיר גדול ממיסים 6 כפות חמאה ומוסיפים את הקמח. מבשלים על אש נמוכה במשך 2 דקות, תוך ערבוב עם מטרפה. עדיין מקציפים, מוסיפים את החלב החם ומבשלים עוד דקה או שתיים, עד שמסמיך וחלק. הוסיפו את האש, הוסיפו את הגרוייר, הצ'דר, כף מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מוסיפים את המקרוני המבושלים והלובסטר ומערבבים היטב.
מניחים את התערובת ב-6 עד 8 כלי גרטן אישיים.
ממיסים את 2 כפות החמאה הנותרות, מאחדים אותן עם פירורי הלחם הטריים ומפזרים מלמעלה.
אופים במשך 30 עד 35 דקות, או עד שהרוטב מבעבע והמקרוני שחומים מלמעלה.
יין מומלץ: שבלי, שרדונה
שאבלי ושרדונה הם בחירה מצוינת עבור לובסטר. שאבלי מושלם עם לובסטר, אבל שרדוני מאזורים אחרים יגיע למקום גם כן. ה-Bubbly Pink Moscato היחפה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![מוסקטו ורוד בועת יחפה]()
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה בתוספת פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!