לובסטר עם רוטב פינו נואר, פירה Salsify וכרישות כרישה
לובסטר עם רוטב פינו נואר, פירה Salsify כרישה מקומטת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . מנה אחת מכילה 517 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך כרישה, חצי לימון, רובי פורט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו רוטב חמוציות עם פינו נואר, רוטב חמוציות חריף עם פינו נואר, ו סלמון מפוצל ברוטב פינו נואר ברי.
הוראות
מלאו את הכיור במי קרח. הגדר מתלה ב stockpot גדול מאוד, להוסיף 5 אינץ ' של מים ולהביא לרתיחה.
הוסף 4 של lobsters, כיסוי וקיטור עד אדום בהיר, על 11 דקות. בעזרת מלקחיים, העבירו את הלובסטרים למי הקרח. חזור עם lobsters הנותרים; להוסיף מים לסיר במידת הצורך.
מסננים את הלובסטרים ומייבשים אותם. תסובב את הזנבות, הטפרים והפרקים. לפצח את הפגזים ולהסיר את הבשר. חותכים את הזנבות ומוציאים את ורידי המעיים. באמצעות מספריים חסון, לחתוך את הפגזים של 2 של הלובסטרים לחתיכות 2 אינץ'; להשליך את פגזי הלובסטר הנותרים.
בסיר גדול, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על אש בינונית עד שרק מתחיל חום.
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני.
מוסיפים את צדפי הלובסטר ומבשלים, מערבבים, עד שמתחילים להשחים בכתמים, כ -8 דקות.
מוסיפים את היין ומבשלים על חום גבוה בינוני עד כמעט התאדה, כ -15 דקות.
מוסיפים את השטח ומבשלים מעל חום מתון עד מופחת מעט, על 5 דקות. מסננים את הרוטב לסיר בינוני, לחיצה קשה על הפגזים כדי לחלץ רוטב ככל האפשר.
מוסיפים את הנמל, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים בחום נמוך בינוני במשך 5 דקות. כסה וחמם.
למלא קערה עם מים. לסחוט את הלימון חצי לתוך המים ולהוסיף אותו לקערה. לקלף את salsify, לחתוך אותו לאורכים 1 אינץ ' ולהוסיף אותו למים.
בסיר גדול, לשלב 1 כוס מים עם מיץ לימון, 6 כפות של חמאה קמצוץ של מלח.
מסננים את salsify, ואז להוסיף אותו למחבת ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד salsify הוא רך ואת הנוזל מצטמצם זיגוג, על 15 דקות.
מוסיפים את השמנת והסוכר ומבשלים במשך 1 דקה.
מעבירים את תערובת salsify למעבד מזון ומחית עד חלקה מאוד. מתבלים במלח ופלפל. תחזיר את המחית לסיר ותתחמם.
בסיר בינוני, לחמם 1/4 כוס שמן זרעי ענבים עד מנצנץ.
מוסיף את הכרישה ומטגנים על חום מתון, ערבוב, עד זהב פריך, 3 עד 4 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הכרישה מגבות נייר.
בקערה קטנה, מערבבים את זרעי הוניל לתוך 2 כפות הנותרים של שמן זרעי ענבים.
במחבת גדולה מאוד, להמיס את 2 כפות הנותרים של חמאה על חום נמוך בינוני.
מוסיפים את בשר הלובסטר ומבשלים עד שהתחממו. פרוס את הזנבות לרוחב לתליונים. תלולית מחית salsify במרכז 8 צלחות ערב מחוממות ולסדר 2 טפרים ו 1 זנב סביב כל תלולית. כפית את רוטב פינו נואר סביב הלובסטר העליון עם כרישה פריכה. מנקדים את הצלחות עם שמן וניל ומגישים.