לובסטר, צדפות, ומולים עם רוטב שום עגבניות
לובסטר, צדפות, ומולים עם רוטב שום עגבניות אולי יהיה מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המתאבנים שלך. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 411 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו לובסטרים חיים, שמן זית, עגבניות ענבים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 שעות. נסו לובסטר, צדפות, ומולים עם רוטב שום עגבניות, לובסטר, עגבניות וסלט תירס מתוק עם רוטב שום, ו צדפות צרובות מעל מיקרו ירוקים עם ויניגרט טרגון כתום עם לובסטר עלום חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר 8-10 ליטר מים לרתיחה, ולאחר מכן לצלול 2 לובסטרים קפיצת ראש לתוך מים ומרתיחים, מכוסה, 6 דקות מרגע שהם נכנסים למים.
מעבירים עם מלקחיים למחבת אפייה רדודה להתקרר, ואז מרתיחים 2 לובסטרים הנותרים.
כאשר לובסטרים הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לסובב את זנבות, טפרים, פרקי אצבעות ולהסיר בשר, השלכת גופים וצדפים.
חותכים בשר זנב לרוחב לפרוסות בעובי 1 אינץ'. שים בשר לובסטר בקערה גדולה.
להביא יין, מים, ו 1/2 כפית מלח לרתיחה בסיר בינוני כבד רחב.
מוסיפים צדפות וציד בבשל חשופות, חשופות, עד שצדפות מבושלות רק דרך (אטום), 3 עד 4 דקות.
מעבירים עם כפית מחוררת לקערה עם לובסטר.
להחזיר את הנוזל לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים מולים ומבשלים, מכוסים, ערבוב מדי פעם, עד מולים פשוט לפתוח רחב, לבדוק לעתים קרובות לאחר 4 דקות והעברה קערה עם פירות ים. (להשליך כל מולים שנותרו סגורים לאחר 6 דקות.)
מסננים בישול נוזלי דרך מסננת מרופדת במגבת נייר לחה. לשטוף את הסיר, ולאחר מכן להחזיר את הנוזל לסיר ומרתיחים עד מופחת 1 כוס, על 8 דקות.
שמן חום, שום, חומץ, 1/2 כוס מופחת נוזלי פירות ים, ו 1/2 כפית מלח ב 1 1/2 - ל 2-ליטר סיר לא מגיב על אש בינונית-נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד חם, על 2 דקות.
מוסיפים עגבניות ומבשלים עד שהם מתחילים לנבול אבל עדיין מחזיקים את הצורה שלהם, 3 עד 5 דקות.
יוצקים ויניגרט חם על פירות ים ומערבבים בעדינות מעיל. להשרות, מכוסה ומקורר, לפחות 2 שעות. להביא לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות, לפני ההגשה.
* Lobsters ניתן לבשל בשר הוסר פגז 1 יום קדימה, ואז מקורר, מכוסה.* פירות ים ניתן להשרות עד 6 שעות (כל עוד ומרקם יתדרדר).