לובסטר קנטונזית
לובסטר קנטונזי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 318 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו פלפל, חזיר שומני טחון, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו לובסטר בסגנון קנטונזי, לובסטר בסגנון קנטונזי עם זנגביל וצדפות, ו אוכלים על שומרי משקל: הלובסטר ליידי מיין לובסטר לחמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים 6 ליטרים מים עם 3 כפות מלח לרתיחה בסיר 8-10 ליטר מעל חום גבוה.
בינתיים, מערבבים יחד קורנפלור, מרק, יין אורז, רוטב סויה, סוכר ופלפל בקערה קטנה עד שהסוכר מומס.
לצלול לובסטרים קפיצת ראש לתוך מים רותחים, ואז לכסות בחוזקה ומבשלים 2 דקות מהזמן לובסטרים להיכנס למים.
מעבירים לובסטרים עם מלקחיים לקערה גדולה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל (לובסטרים לא יהיה מבושל לחלוטין), ולאחר מכן לנקז לובסטרים במסננת. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לסובב את הזנב ואת הציפורניים (כולל המפרקים) של 1 לובסטר.
חותכים את הגוף לחצי לאורכו דרך פגז עם מזמרה, ולאחר מכן להסיר ולהשליך שקי חול מתוך הראש.
חותכים את הגוף לשניים שוב לרוחב. מחצית הזנב לאורך דרך פגז עם סכין קצבים או סכין כבד גדול, ולאחר מכן לחתוך כל חצי לרוחב ל 4 חתיכות. עבודה עם אותו לובסטר, 1 טופר בכל פעם, לעטוף טפרים עם המפרקים במגבת מטבח ולסובב את הציפורניים מן המפרקים. לפתוח טפרים, ואז לפצח מפרקים עם פטיש או גב של סכין כבד גדול. קוצצים ציפורניים בחצי אורך בין צבתות עם סכין קצבים או סכין כבד גדול.
להעביר חתיכות לובסטר לקערה, שמירה על בשר בצדפים. חזור עם לובסטר שני, לשים חתיכות של לובסטר שני בקערה אחרת.
חום ווק על חום גבוה עד טיפת מים מתאדה באופן מיידי.
יוצקים 1 כף שמן צמחי בצד של ווק, ואז להטות ווק כדי מערבולת שמן, ציפוי בצד. כאשר השמן מתחיל לעשן, מוסיפים חתיכות של 1 לובסטר ומערבבים רק עד שהבשר מתחיל להפוך אטום, על 1 1/2 דקות.
מעבירים לובסטר מבושל עם כפית מחוררת לקערה גדולה. חזור עם לובסטר שני, העברת חתיכות מבושלות לאותה קערה.
מוסיפים את כף הנותרים שמן צמחי לווק, מתערבלים למעיל, ואז מוסיפים שעועית, שום, זנגביל, בצל ירוק, חזיר ומערבבים ומטגנים עד חזיר הוא כבר לא ורוד, על 1 דקה.
מערבבים תערובת קורנפלור, ולאחר מכן מוסיפים חזיר בווק ומביאים לרתיחה.
מוסיפים לובסטר ומערבבים למעיל, ואז להפחית חום ומבשלים, מכוסה, 2 דקות.
הסר את המכסה ושופך ביצים על תערובת לובסטר בזרם מעגלי דק. מכסים ווק ומבשלים רק עד הביצים מתחילים להגדיר, 1 עד 2 דקות.
טפטוף עם שמן שומשום, ואז לזרוק בעדינות.
יין מומלץ: שבלי, שרדונה
שאבלי ושרדונה הם בחירה מצוינת ללובסטר. שאבלי מושלם עם לובסטר, אבל שרדון מאזורים אחרים חייב להכות את המקום מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לואיס Jadot Chablis Les Clos Grand Cru. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -70 דולר.
![Louis Jadot Chablis Les Clos Grand Cru]()
Louis Jadot Chablis Les Clos Grand Cru
7 "climats" יכול להיקרא Grand Cru ב Chablis : Preuses, Bougros, Les Clos, Grenouilles, Blanchot, Valmur ו Vaudésir. כל הכרמים הללו ממוקמים בצד ימין של נהר לה סרין, על הגבעה. מצב זה נותן אופי חזק ובעל גוף מלא ליין.כוכב בהיר עם טבעת כסופה. יין זה נגזר מענבים הגדלים באקלימט המכוון לכיוון דרום ודרום-מערב הממוקם בתוך הגראנד קרו הגדול ביותר של שבלי, Les Clos. הוא מציע אף בשל מאוד של פירות אבן צהוב בשר, במיוחד אפרסקים, עם רמז של משמש. זהו יין מורכב עם נדיבות ושפע של פירות בשלים, mouthfeel טוב וגימור מפואר.