לולה שרימפס ופרמזן שיבולת שועל פולנטה עם עגבניות בזיליקום
לולה שרימפס ופרמזן גרגירי פולנטה עם עגבניות בזיליקום טראח נטול גלוטן, ארוחת בוקר. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 491 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, פולנטה לבישול מהיר, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו פולנטה בגריל עם מרינרה, פרמזן ובזיליקום, סלט ירקות בגריל עם בזיליקום פרמזן פולנטה, ו רוטב עגבניות-בזיליקום עם פולנטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני-גבוה.
מטגנים את הבצל ובייקון הודו במשך 3 דקות.
מוסיפים את השום, מיץ צדפות, עגבניות חתוכות לקוביות, תיבול איטלקי וסוכר. מבשלים במשך 25 דקות.
מפזרים את השרימפס במלח, פלפל ופפריקה מעושנת. במחבת קטנה, לחמם את הנותרים 2 כפות שמן זית על חום בינוני לטגן את החסילון במשך 1 דקה.
מעבירים את השרימפס לרוטב עגבניות ומבשלים במשך 2 דקות.
עבור פולנטה: להביא 3 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול. מערבבים את הפולנטה ומפחיתים את החום לרתיחה. מבשלים 10 דקות. מערבבים את השמנת הכבדה, פרמזן, חמאה וגרידת לימון. טעם ותיבול עם מלח ופלפל.
כדי לשרת: מחלקים את הפולנטה בין קערות הגשה רדודות ומעל כל אחד עם שרימפס ורוטב.
מקשטים עם בייקון טורקיה ופטרוזיליה.