זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו דקר מצופה זית, כריך לוקוס מצופה קמח תירס אפוי עם רוטב טרטר, ו דקר אפוי עם פטריות בר: דקר אל Forno קון Funghi Trifolati (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שלב הראשון 8 מרכיבים בקערה; מערבבים היטב. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מערבבים חמאה מומסת ורוטב ווסטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
4
סדר דגים על מחבת ג ' לי רול מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ממתק תמנון בריט
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מורחים 3/4 תערובת חמאה כפית על כל פילה. למעלה עם כמויות שוות של תערובת קרום, מכסה כל חתיכה לחלוטין עם פירורים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
6
חולצות מעילים קלות של כל פילה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
7
אופים ב 400 במשך 12 עד 14 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Aalois Lageder Terran Alpina פינו Grigio vigneti delle Dolomiti עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.