לוקוס צלוי פרמזן
גרופר צלוי פרמזן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 865 קלוריות, 97 גר' של חלבון, ו 50 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 139 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך מיץ לימון, רוטב פלפל, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן . מתכונים דומים: דקר צלוי עם סרטן שמנת ורוטב שרימפס, דקר אפוי עם פטריות בר: דקר אל Forno קון Funghi Trifolati, ו גבינת פרמזן צלויה.
הוראות
מניחים את פילה דקר על מגש אפייה משומן.
צחצח אותם עם מיץ לימון. בקערה קטנה, מערבבים יחד את גבינת הפרמזן, חמאה, מיונז, רוטב פלפל חריף, מלח ופלפל. תניח בצד.
לצלות את הפילה במשך 4 עד 6 דקות, עד שהם יכולים להיות flaked עם מזלג.
הסר מהתנור ולהפיץ את תערובת הגבינה על גבי פילה.
חזור אל broiler במשך 30 שניות נוספות, או עד הציפוי הוא השחמה תוסס.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.