לזניה איטלקית עם נקניק
לעולם אין יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו לנקניק האיטלקי Lasgananananananan. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 689 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שום, עלי אורגנו, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: לזניה איטלקית עם נקניק, לזניה איטלקית עם נקניק, ו לזניה נקניק איטלקי (מצית ).
הוראות
במחבת 10 אינץ', לבשל נקניק, בצל ושום על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד נקניק כבר לא ורוד; לנקז.
מערבבים 2 כפות של פטרוזיליה, בזיליקום, סוכר, עגבניות ורוטב עגבניות.
חום לרתיחה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום נמוך; מבשלים חשפו כ 45 דקות או עד מעובה מעט.
מחממים תנור ל 177°. לבשל ולנקות אטריות לפי הוראות על החבילה.
בקערה בינונית, מערבבים גבינת ריקוטה, 1/4 גבינת פרמזן כוס, נשאר 1 כף פטרוזיליה אורגנו.
מורחים 1 כוס של תערובת הרוטב בתבנית אפיית זכוכית ungreased 13x9 אינץ ' (3 ליטר). למעלה עם 4 אטריות.
מורחים 1 כוס של תערובת הגבינה על אטריות; להפיץ עם 1 כוס של תערובת הרוטב.
מפזרים 2/3 כוס גבינת מוצרלה. חזור עם 4 אטריות, תערובת הגבינה הנותרת, 1 כוס של תערובת הרוטב ו 2/3 כוס של גבינת מוצרלה. למעלה עם שאריות אטריות ותערובת רוטב.
מפזרים גבינת מוצרלה שנותרה וגבינת פרמזן 1/4 כוס.
כיסוי; אופים 30 דקות. לחשוף; אופים כ 15 דקות יותר או עד חם תוסס.
בואו לעמוד 15 דקות לפני חיתוך.