לעולם אין יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו לנקניק האיטלקי Lasgananananananan. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 689 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שום, עלי אורגנו, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: לזניה איטלקית עם נקניק, לזניה איטלקית עם נקניק, ו לזניה נקניק איטלקי (מצית ).
הוראות
1
במחבת 10 אינץ', לבשל נקניק, בצל ושום על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד נקניק כבר לא ורוד; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מערבבים 2 כפות של פטרוזיליה, בזיליקום, סוכר, עגבניות ורוטב עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
מיץ לימון, אופציונלי
3
חום לרתיחה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום נמוך; מבשלים חשפו כ 45 דקות או עד מעובה מעט.
4
מחממים תנור ל 177°. לבשל ולנקות אטריות לפי הוראות על החבילה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
בקערה בינונית, מערבבים גבינת ריקוטה, 1/4 גבינת פרמזן כוס, נשאר 1 כף פטרוזיליה אורגנו.
מורחים 1 כוס של תערובת הרוטב בתבנית אפיית זכוכית ungreased 13x9 אינץ ' (3 ליטר). למעלה עם 4 אטריות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישים
7
מורחים 1 כוס של תערובת הגבינה על אטריות; להפיץ עם 1 כוס של תערובת הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודו
8
מפזרים 2/3 כוס גבינת מוצרלה. חזור עם 4 אטריות, תערובת הגבינה הנותרת, 1 כוס של תערובת הרוטב ו 2/3 כוס של גבינת מוצרלה. למעלה עם שאריות אטריות ותערובת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודו
9
מפזרים גבינת מוצרלה שנותרה וגבינת פרמזן 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
10
כיסוי; אופים 30 דקות. לחשוף; אופים כ 15 דקות יותר או עד חם תוסס.