גשו לסופר וקנו בצל, שום, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו Pompelmo אל forno, לזניה אל פורנו, ו Pastan Al Forno (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מבשלים את האטריות לזניה בשפע של מים מלוחים רותחים עד גמיש בקושי רך, על 10 דקות. מערבבים עם כף עץ כדי למנוע דבק.
כדי להרכיב את הלזניה: מעיל התחתון של מחבת 13 על ידי 9 אינץ ' עם מצקת מלאה ברוטב עגבניות. מסדרים 4 אטריות לאורך בשכבה חופפת מעט על הרוטב. לאחר מכן, קו כל קצה של המחבת עם אטריות לזניה. זה יוצר צווארון שמחזיק בפינות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
מצקת
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
מורחים 1/2 של תערובת הבשר על הפסטה. Dollop 1/2 של תערובת ריקוטה על הבשר, להפיץ את הקצוות עם מרית.
מפזרים 1/2 של המוצרלה על גבי ריקוטה. למעלה עם מצקת מלאה ברוטב עגבניות, פרוש באופן שווה. חזור עם השכבה הבאה של אטריות, בשר, גבינות ורוטב. השכבה העליונה האחרונה עם אטריות, רוטב ומוצרלה גרוסה ופרמזן. הקש על המחבת כדי לאלץ את בועות אוויר.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.