קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות20
מגזין

לזניה אל פורנו

לזניה אל פורנו
גשו לסופר וקנו בצל, שום, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו Pompelmo אל forno, לזניה אל פורנו, ו Pastan Al Forno (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מבשלים את האטריות לזניה בשפע של מים מלוחים רותחים עד גמיש בקושי רך, על 10 דקות. מערבבים עם כף עץ כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
מסננים את האטריות ביסודיות, מעיל עם שמן זית לשמור אותם לח וקל לעבוד עם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4
מעיל מחבת גדולה עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
לטגן מעל חום בינוני, בצל, שום ועשבי תיבול. לבשל 5 דקות. בשר בקר ונקניקיות חום עד שכבר לא ורוד, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
מסננים שומן לתוך מיכל קטן ולהשליך. מערבבים את רסק העגבניות לחלוטין. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
7
בקערת ערבוב, לשלב ריקוטה, פטרוזיליה אורגנו. מוסיפים ביצים מכות.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
8
מוסיפים פרמזן, מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
9
כדי להרכיב את הלזניה: מעיל התחתון של מחבת 13 על ידי 9 אינץ ' עם מצקת מלאה ברוטב עגבניות. מסדרים 4 אטריות לאורך בשכבה חופפת מעט על הרוטב. לאחר מכן, קו כל קצה של המחבת עם אטריות לזניה. זה יוצר צווארון שמחזיק בפינות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מורחים 1/2 של תערובת הבשר על הפסטה. Dollop 1/2 של תערובת ריקוטה על הבשר, להפיץ את הקצוות עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
11
מפזרים 1/2 של המוצרלה על גבי ריקוטה. למעלה עם מצקת מלאה ברוטב עגבניות, פרוש באופן שווה. חזור עם השכבה הבאה של אטריות, בשר, גבינות ורוטב. השכבה העליונה האחרונה עם אטריות, רוטב ומוצרלה גרוסה ופרמזן. הקש על המחבת כדי לאלץ את בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה גרוסהמוצרלה גרוסה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
תן לזניה לנוח במשך 30 דקות כך האטריות להתיישב לחתוך בקלות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
15
חותכים לריבועים 2 אינץ ומגישים.

מרכיבים

3גב שומן חזירגב שומן חזיר2ביצים, מוכות קלותביצים, מוכות קלות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה שטוחה איטלקית, קצוצה דקפטרוזיליה שטוחה איטלקית, קצוצה דק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בזיליקום טרי, קצוץבזיליקום טרי, קצוץ2ציפורןשום, פרוסשום, פרוס680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.נקניק איטלקי טחוןנקניק איטלקי טחון454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אטריות לזניה מיובשותאטריות לזניה מיובשות12שרימפס וורידיםשמן זיתשמן זית1בצל, קצוץבצל, קצוץ23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אורגנו טרי, קצוץאורגנו טרי, קצוץ28דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פרמזן מגוררת וm zarella, לציפויפרמזן מגוררת וm zarella, לציפוי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת850דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת ריקוטה, (2 מכולות)גבינת ריקוטה, (2 מכולות)12שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור, לפי הטעםמלח ופלפל שחור, לפי הטעם454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת מוצרלה, גרוסהגבינת מוצרלה, גרוסה170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.רסק עגבניות ,( 1 פחית)רסק עגבניות ,( 1 פחית)9461 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב עגבניות, מוכןרוטב עגבניות, מוכן

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.