לזניה אנצ'ילדה עוף
המתכון עוף אנצ'ילדה לזניה יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 1 שעה ו 15 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 844 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו כוסברה, זיתים, רוטב אנצ'ילדה הישן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: לזניה אנצ'ילדה עוף, לזניה אנצ'ילדה עוף לבן, ו עוף אנצ'ילדה לזניה חבילות.
הוראות
תנור חום עד 191°. Spray 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. בקערה קטנה, לערבב רוטב אנצ ' ילדה וסלסה; להזמין 1/4 כוס של התערובת. בקערה גדולה, לערבב נותר תערובת רוטב אנצ ' ילדה, עוף, שמנת חמוצה, 1/4 כוס הבצל הירוק ותערובת תיבול טאקו.
כפית שמורות 1/4 כוס רוטב אנצ ' ילדה שמורות בתחתית צלחת אפייה. סדר 8 חתיכות טורטייה על רוטב, חופפים לפי הצורך. כפית חצי מתערובת העוף מעל טורטיות; מפזרים 2/3 כוס הגבינה. חזור על שכבות. מכסים בנייר כסף.
אופים 30 עד 35 דקות או עד חם.
שכבת צ ' יפס טורטייה, עגבניות, זיתים, נשאר 1/4 בצל ירוק כוס הנותרים 2/3 כוס גבינה מעל תבשיל.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 45 דולר.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.