תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל לזניה אפויה עם אספרגוס ופסטו. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 872 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 74 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אספרגוס, parmigiano, רוטב פסטו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד אגוזים עם קרמל (ללא גלוטן, ללא דגנים, טבעוני) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 68%. נסו אספרגוס-פסטו לזניה, לזניה פסטו, ו לזניה פסטו ואפונה (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להתכונן
1
מחממים תנור ל 425 F. להביא 6 ליטרים מים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות מלח. תכינו אמבט קרח ליד מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
אספרגוס לקצץ להרתיח דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
חותכים פסטה לריבועים 5 אינץ ושחרר לתוך אותם מים רותחים כמו אספרגוס. לבשל דקה אחת עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4
6
הסר ורענן באמבט קרח.
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
7
מסננים על מגבות ומניחים בצד.
8
בקערת ערבוב, מערבבים balsamella, פסטו, וגבינה מגוררת יחד עד מעורבב היטב. חמאה 4 מנות gratin ומניחים חתיכה אחת של פסטה 5 אינץ ' על החלק התחתון של כל אחד. על גבי פסטה, מניחים את הדברים הבאים: 3 חתיכות של אספרגוס, ואחריו 2 כפות פסטו, ואחריו חתיכת פסטה אחרת. המשך עם שכבות זה עד שיש לך 4 חתיכות של פסטה ו 4 שכבות של אספרגוס תערובת פסטו.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
9
להניח עוד חתיכת פסטה על גבי, ואחריו כפית של תערובת פסטו ומפזרים כל אחד 4 מנות גראטן עם פירורי לחם. שים את כל 4 מנות בתנור ואופים במשך 12 עד 15 דקות, או עד מבעבע חום זהוב על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
10
הסר ומשרת באופן מיידי.
11
במכתש אבן גדול, מניחים צנוברים, בזיליקום, שום ומלח וטוחנים עם עלי עד הדבק.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
12
מוסיפים גבינות וטפטוף בשמן זית, מכים בכף עץ. אחסן בצנצנות, עם שמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר