לזניה אפויה עם אספרגוס ופסטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל לזניה אפויה עם אספרגוס ופסטו. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 872 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 74 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אספרגוס, parmigiano, רוטב פסטו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד אגוזים עם קרמל (ללא גלוטן, ללא דגנים, טבעוני) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 68%. נסו אספרגוס-פסטו לזניה, לזניה פסטו, ו לזניה פסטו ואפונה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 F. להביא 6 ליטרים מים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות מלח. תכינו אמבט קרח ליד מים רותחים.
אספרגוס לקצץ להרתיח דקה אחת.
מסננים ורעננים באמבט קרח.
הסר, לנקז היטב, לחתוך לחתיכות 4 אינץ 'ל 5 אינץ' ולהניח בצד.
חותכים פסטה לריבועים 5 אינץ ושחרר לתוך אותם מים רותחים כמו אספרגוס. לבשל דקה אחת עד מכרז.
מסננים על מגבות ומניחים בצד.
בקערת ערבוב, מערבבים balsamella, פסטו, וגבינה מגוררת יחד עד מעורבב היטב. חמאה 4 מנות gratin ומניחים חתיכה אחת של פסטה 5 אינץ ' על החלק התחתון של כל אחד. על גבי פסטה, מניחים את הדברים הבאים: 3 חתיכות של אספרגוס, ואחריו 2 כפות פסטו, ואחריו חתיכת פסטה אחרת. המשך עם שכבות זה עד שיש לך 4 חתיכות של פסטה ו 4 שכבות של אספרגוס תערובת פסטו.
להניח עוד חתיכת פסטה על גבי, ואחריו כפית של תערובת פסטו ומפזרים כל אחד 4 מנות גראטן עם פירורי לחם. שים את כל 4 מנות בתנור ואופים במשך 12 עד 15 דקות, או עד מבעבע חום זהוב על גבי.
במכתש אבן גדול, מניחים צנוברים, בזיליקום, שום ומלח וטוחנים עם עלי עד הדבק.
מוסיפים גבינות וטפטוף בשמן זית, מכים בכף עץ. אחסן בצנצנות, עם שמן זית כתית מעולה.