לזניה ארוגולה
נסו לזניית בשר, תרד וארוגולה, לזניה בקר, ארוגולה ותרד, ו לזניה עם ריקוטה, תרד, אגוזי מלך וארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
הכן 13 אינץ x 9 צלחת תבשיל אינץ ' עם חמאה.
מערבבים יחד gorgonzola וחלב 1/4 כוס.
מוסיפים ריקוטה, שמנת כבדה, 1/2 כוס פקורינו, מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
קוצצים את ארוגולה דק. שמור ~12 עלים לקישוט.
לטחון ארוגולה בחמאה 2 T רק עד שנבל.
להוסיף שום טחון ו לטחון במשך כדקה אחת.
מוסיפים תערובת ארוגולה לתערובת גבינה.
מוסיפים 1/4 כוסות חלב לתבשיל חמאה. מכסים את החלק התחתון של תבשיל עם 3 תוצרת בית או מוכן אטריות לזניה. למעלה עם רבע מתערובת הגבינה והארוגולה.
המשך שכבות, מסתיים בתערובת גבינה וארוגולה.
למעלה עם הנותרים 1 כוס פקורינו, צנוברים, ארוגולה leaved ו סאטיד שאלוט.
מכסים בנייר כסף ואופים במשך 25 דקות.
הסר רדיד ומבשל במשך 15 דקות נוספות. כאשר אתה מסיר רדיד, אם הפינות נראות יבשות, להוסיף קצת חלב לכל פינה.
תן לזניה לנוח במשך כ 10 דקות לפני חיתוך.