לזניה ארטישוק-תרד
צריך מנה עיקרית צמחונית? לזניה ארטישוק-תרד יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 450 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת מוצרלה, תרד, גבינת פטה עשב ושום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: לזניה ארטישוק-תרד, לזניה ארטישוק תרד, ו לזניה ארטישוק תרד.
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפיית זכוכית עם ספריי בישול.
תרסיס מחבת 12 אינץ ' עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ושום; מבשלים כ 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל הוא פריך במכרז. מערבבים במרק ורוזמרין.
חום לרתיחה. מערבבים ארטישוק ותרד; להפחית את החום. כיסוי; מבשלים 5 דקות. מערבבים ברוטב פסטה.
מורחים 1/4 של תערובת ארטישוק בתחתית צלחת אפייה; למעלה עם 3 אטריות.
מפזרים 3/4 כוס גבינת מוצרלה. חזור על שכבות פעמיים.
מורחים עם תערובת ארטישוק הנותרים; מפזרים גבינת מוצרלה הנותרים.
לכסות ולאפות 40 דקות. לחשוף ולאפות כ 15 דקות יותר או עד אטריות מכרז לזניה הוא מבעבע.
בואו לעמוד 10 עד 15 דקות לפני חיתוך.
מקשטים עם גבעולי רוזמרין ופלחי לימון.