קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות8
ציון בריאות34
מגזין

לזניה בולונז עם תרד

לזניה בולונז עם תרד
Lasagne בולונז עם תרד עשוי להיות רק הרוטב שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 779 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך ביצים, אגוז מוסקט, parmigiano-רג'יאנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 שעות. נסו בולונז לזניה, לזניה בולונז, ו לזניה תרד אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום במחבת כבדה 12 עד 14 אינץ ' על חום בינוני עד שהוא מנצנץ. מבשלים פנצ ' טה, בצל, גזר, סלרי ושום, בוחשים מדי פעם, עד שהירקות מוזהבים ומתרככים, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
פנצ ' טהפנצ ' טה
גזרגזר
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים בשר בקר ומבשלים, מערבבים מדי פעם ושוברים כל גושים, עד שהבשר כבר לא ורוד, 6 עד 10 דקות. מערבבים ביין, חלב, רסק עגבניות, טימין, 1/4 כפית מלח, ו 3/4 כפית פלפל. מבשלים, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד רוב הנוזל התאדה אבל הרוטב הוא עדיין לח, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
פלפלפלפל
רוטברוטב
טימיןטימין
בקרבקר
בשרבשר
חלבחלב
מלחמלח
ייןיין
1
שים תרד במגבת מטבח (לא בד טרי) ולסובב כדי לסחוט כמה שיותר לחות ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
2
לטאטא יחד ריקוטה, ביצים, פרמזן, אגוז מוסקט, 1 1/4 כפיות מלח, ו 1 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
להעביר 1 1/2 כוסות תערובת ריקוטה לקערה אחרת לטאטא בחלב 1/4 כוס; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
להקציף תרד לתוך הנותרים מילוי עם הנותרים 1/2 כוס חלב.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
1
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
משרים אטריות בקערה של מים חמים מאוד עד גמיש אך לא מתרכך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מניחים על מגבת מטבח (אין צורך לטפוח אטריות יבש).
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
4
מורחים 1/2 כוסות רוטב בולונז בתבנית אפייה ומפזרים 1 כף פרמזן. מכסים עם 3 אטריות, משאירים מקום בין לבין.
מרכיבים שתצטרך
בולונזבולונז
פרמזןפרמזן
פסטהפסטה
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
מורחים חצי מילוי תרד על גבי, ואז 1 כוס רוטב בולונז, העליון עם 1 כף פרמזן ו 3 אטריות; חזור. למעלה עם רוטב בולונז שנותר, 1 כף פרמזן, ונותר 3 אטריות.
מרכיבים שתצטרך
בולונזבולונז
פרמזןפרמזן
פסטהפסטה
תרדתרד
מורחיםמורחים
6
יוצקים תערובת ריקוטה שמורה מעל ומפזרים עם הנותרים 1/4 פרמזן כוס.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
7
מכסים את המחבת בחוזקה בנייר קלף ובסכל (או רק בנייר חמאה) ואופים 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
8
הסר רדיד ואופים עד העליון הוא השחמה כתמים, על 15 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
9
בואו לעמוד 15 עד 30 דקות לפני חיתוך.
1
* רוטב בולונז יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר (מכוסה פעם מגניב).* לזניה ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר. לחמם בתנור 177°, מכוסה באופן רופף בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
בולונזבולונז
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור