לזניה בזיליקום וקישואים
לעולם אין יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו לזוקיני ובזיליאן לאסגנאן לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 249 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, בצל, אטריות לזניה מוכנות לתנור, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לזניה זוקיני עם קישואים "ריקוטה", לזניה עגבניות-בזיליקום לחמניות, ו לזניה עם נקניק, גבינה ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים קישואים ובצל; מטגנים 5 דקות או עד למכרז. מערבבים ברוטב; להסיר מן החום.
מורחים תערובת קישואים 1/4 כוס בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול. מסדרים 3 אטריות מעל תערובת קישואים; למעלה עם תערובת גבינת קוטג ' שליש, תערובת קישואים שליש, ומוצרלה שליש. חזור על הנוהל עם הנודלס הנותרים, תערובת גבינת קוטג', תערובת קישואים, ומוצרלה.
מכסים ואופים ב 350 במשך 45 דקות. לחשוף ולאפות 15 דקות נוספות או עד לזניה מחוממת היטב.