לזניה בסגנון צרפתי
לזניה בסגנון צרפתי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 467 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שמן זית, גבינת מוצרלה, חצילים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב creme fraiche אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק וקרם פרש כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: לזניה לחם עגבניות צרפתי, לזניה בסגנון גן, ו לזניה בסגנון אסייתי.
הוראות
מחממים תנור ל 177° במחבת 12 אינץ', מחממים שמן על חום בינוני.
מוסיפים חצילים, סקווש, קישואים, בצל ופלפל פעמון; מטגנים עד שהירקות רכים. מערבבים עגבניות, רוטב עגבניות, בזיליקום, הרבס דה פרובנס ומלח.
חום לרתיחה. מבשלים עד מעובה.
מבשלים אטריות לזניה לפי הוראות על החבילה עד כמעט אל דנטה.
לתוך צלחת אפיית זכוכית 13x9 אינץ ' (3 ליטר), כפית רבע מתערובת הירקות.
מוסיפים שכבה של אטריות לזניה; למעלה עם עוד רבע של תערובת ירקות.
מוסיפים מוצרלה פרוסה, שכבה נוספת של אטריות וחצי מתערובת הירקות הנותרת. Dollop crme frache מעל.
הוסף עוד שכבה של אטריות ותערובת ירקות נותרת. למעלה עם גבינת מוצרלה גרוסה וגבינת פרמזן. צלחת כיסוי בנייר כסף.
אופים 30 דקות. לחשוף; אופים 15 דקות יותר או עד חום זהוב תוסס.