קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות16
ציון בריאות8
מגזין

לזניה ברוטב לבן

לזניה ברוטב לבן
לזניה ברוטב לבן הוא מתכון ים תיכוני שמגיש 16. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -12 גרם חלבון , 13 גרם שומן , ובסך הכל 202 קלוריות . תמורת 95 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לך פטרוזיליה, אטריות לזניה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה עובד הכי טוב בתור מתאמנות, והוא נעשה תוך 55 דקות בערך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . עם ציון של 40% , המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. נסו לזניה עם רוטב לבן , לזניה מקסיקנית עם רוטב לבן ולזניה מקסיקנית עם רוטב לבן עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
במחבת גדולה מבשלים את בשר הבקר, הסלרי והבצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים שום. מבשלים במשך דקה אחת או עד שהשום רך; לנקז. מערבבים פנימה את השמנת, גבינת השמנת, הבזיליקום, האורגנו, התיבול האיטלקי, מלח ופלפל; מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
3
מוסיפים בהדרגה גבינות צ'דר וגאודה, תוך ערבוב עד שהגבינה נמסה; להסיר מהאש.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
גאודהגאודה
4
שלבו גבינת קוטג' וביצה; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
שכבו מחצית מאטריות הלזניה ב-13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה. מעל חצי מרוטב הבשר, מחצית מתערובת הגבינה ומחצית מגבינת המוצרלה. חזור על השכבות עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
אטריות לזניהאטריות לזניה
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
6
אופים ב-375 מעלות, ללא כיסוי, במשך 30-35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
8
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה

קיאנטי, מונטפולצ'יאנו וסנג'ובזה הם אפשרויות נהדרות עבור לזניה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג'ובזה, מונטפולצ'יאנו וקיאנטי מתאימים כולם. Antinori Villan Antinori Chianti Classico Riserva עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-36 דולר לבקבוק.
Antinori Villa Antinori Chianti Classico Riserva
Antinori Villa Antinori Chianti Classico Riserva
ה-Villa Antinori Chianti Classico Riserva משנת 2010 עשויה מ-90% סנג'ובזה ו-10% מרלו, בצבע אדום אודם עז עם ניחוחות פירות ותבלינים. נגיעות קלות מהיישון בעץ האלון מדגישות את תווי הדובדבן והגרגרים האדומים האופייניים לענבי הסנג'ובזה. טעמי היין הרמוניים בחך עם טאנינים מאוזנים ובשלים. הגימור המתמשך הוא תוסס עם מינרליות נעימה, האופיינית לקיאנטי קלאסיקו.