לזניה ברוטב לבן הוא מתכון ים תיכוני שמגיש 16. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -12 גרם חלבון , 13 גרם שומן , ובסך הכל 202 קלוריות . תמורת 95 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לך פטרוזיליה, אטריות לזניה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה עובד הכי טוב בתור מתאמנות, והוא נעשה תוך 55 דקות בערך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . עם ציון של 40% , המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. נסו לזניה עם רוטב לבן , לזניה מקסיקנית עם רוטב לבן ולזניה מקסיקנית עם רוטב לבן עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
במחבת גדולה מבשלים את בשר הבקר, הסלרי והבצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד.
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מוסיפים שום. מבשלים במשך דקה אחת או עד שהשום רך; לנקז. מערבבים פנימה את השמנת, גבינת השמנת, הבזיליקום, האורגנו, התיבול האיטלקי, מלח ופלפל; מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 בצל אדום, קוביות קטנות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
3
מוסיפים בהדרגה גבינות צ'דר וגאודה, תוך ערבוב עד שהגבינה נמסה; להסיר מהאש.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
גאודה
4
שלבו גבינת קוטג' וביצה; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
שכבו מחצית מאטריות הלזניה ב-13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה. מעל חצי מרוטב הבשר, מחצית מתערובת הגבינה ומחצית מגבינת המוצרלה. חזור על השכבות עם שאר החומרים.
קיאנטי, מונטפולצ'יאנו וסנג'ובזה הם אפשרויות נהדרות עבור לזניה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג'ובזה, מונטפולצ'יאנו וקיאנטי מתאימים כולם. Antinori Villan Antinori Chianti Classico Riserva עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-36 דולר לבקבוק.
Antinori Villa Antinori Chianti Classico Riserva
ה-Villa Antinori Chianti Classico Riserva משנת 2010 עשויה מ-90% סנג'ובזה ו-10% מרלו, בצבע אדום אודם עז עם ניחוחות פירות ותבלינים. נגיעות קלות מהיישון בעץ האלון מדגישות את תווי הדובדבן והגרגרים האדומים האופייניים לענבי הסנג'ובזה. טעמי היין הרמוניים בחך עם טאנינים מאוזנים ובשלים. הגימור המתמשך הוא תוסס עם מינרליות נעימה, האופיינית לקיאנטי קלאסיקו.