לזניה בריאה יותר בעולם
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . אם יש לכם רסק עגבניות, זרעי שומר, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: הלזניה הטובה בעולם, הלזניה הטובה בעולם, ו הלזניה הכי טובה בעולם..
הוראות
מחממים תנור הולנדי או מחבת גדולה מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים נקניק טורקיה, הודו טחון, בצל ושום עד משחימים היטב, כ 15 דקות. מערבבים עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, רוטב עגבניות ומים. מתבלים עם בזיליקום, זרעי שומר, תיבול איטלקי, פלפל, ופטרוזיליה 2 כפות. מבשלים, חשופים, במשך כ 1 1/2 שעות, ערבוב מדי פעם.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים לזניה במים הרותחים, ערבוב מדי פעם עד מבושל דרך אבל מוצק לנשוך, על 8 דקות.
מורחים 1 1/2 כוסות רוטב טורקיה בתחתית 9x13 צלחת אפייה. מסדרים 6 אטריות לאורך על רוטב.
מורחים חצי ריקוטה על אטריות. למעלה עם שליש פרוסות גבינת מוצרלה. כפית 1 1/2 כוסות רוטב טורקיה מעל מוצרלה, ומפזרים 1/4 גבינת פרמזן כוס. חזור על שכבות העליון עם מוצרלה הנותרים גבינת פרמזן. כיסוי עם רדיד אלומיניום; ודא רדיד לא לגעת גבינה כדי למנוע דבק.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהרוטב חם וגבינה מותכת, כ -25 דקות יותר.
הסר רדיד ואופים עד הגבינה הוא חום זהוב, על 25 דקות. מגניב 15 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Caposaldo קיאנטי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![קיאנטי Caposaldo]()
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.