מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . אם יש לכם רסק עגבניות, זרעי שומר, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: הלזניה הטובה בעולם, הלזניה הטובה בעולם, ו הלזניה הכי טובה בעולם..
הוראות
1
מחממים תנור הולנדי או מחבת גדולה מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים נקניק טורקיה, הודו טחון, בצל ושום עד משחימים היטב, כ 15 דקות. מערבבים עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, רוטב עגבניות ומים. מתבלים עם בזיליקום, זרעי שומר, תיבול איטלקי, פלפל, ופטרוזיליה 2 כפות. מבשלים, חשופים, במשך כ 1 1/2 שעות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
4 עגבניות רומא, ללא גרעינים וחתוכות לקוביות קטנות
הודו טחון
פירורי לחם, כמה חופנים
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים לזניה במים הרותחים, ערבוב מדי פעם עד מבושל דרך אבל מוצק לנשוך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
ניקוז.
5
מורחים 1 1/2 כוסות רוטב טורקיה בתחתית 9x13 צלחת אפייה. מסדרים 6 אטריות לאורך על רוטב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
6
מורחים חצי ריקוטה על אטריות. למעלה עם שליש פרוסות גבינת מוצרלה. כפית 1 1/2 כוסות רוטב טורקיה מעל מוצרלה, ומפזרים 1/4 גבינת פרמזן כוס. חזור על שכבות העליון עם מוצרלה הנותרים גבינת פרמזן. כיסוי עם רדיד אלומיניום; ודא רדיד לא לגעת גבינה כדי למנוע דבק.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Caposaldo קיאנטי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.