לזניה דלעת
לזניה דלעת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1067 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 57g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פרמזן, מרווה, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: לזניה דלעת, לזניה דלעת, ו לזניה דלעת.
הוראות
תנור חימום עד 400 F.In מחבת גדולה, על אש בינונית-נמוכה, להמיס 2 כפות של החמאה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים 5 דקות.
הוסף את השום ואת chard (אם שימוש) ולהגדיל את החום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, במשך 5 עד 7 דקות. מתבלים עם 1 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל, מרווה, ואת nutmeg.In קערה גדולה, לשלב את הדלעת, שמנת, 1 כוס הפרמזן, ואת שאר מלח ופלפל.
מניחים שכבה של רביולי בתבנית אפייה 9-by-13 אינץ ' בחמאה. למעלה עם חצי תערובת בצל וכמעט חצי תערובת דלעת. למעלה עם שכבה נוספת של רביולי. חזור עם תערובת הבצל הנותרת וכל אבל 1 כוס של תערובת הדלעת. למעלה עם רביולי הנותרים, תערובת דלעת, ופרמזן.
מפזרים את החמאה הנותרת, לחתוך לחתיכות קטנות. לכסות ולאפות במשך 20 דקות. לחשוף ולאפות במשך 15 דקות more.In מראש: להרכיב את הלזניה אבל לא לאפות אותו. מכסים ומקררים עד 24 שעות.
אופים לפי ההוראות, ומוסיף 25 דקות לזמן הבישול המכוסה.