קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות12
ציון בריאות12
מגזין

לזניה דלעת חמאה זהובה

לזניה דלעת חמאה זהובה
לזניה דלעת חמאה מוזהבת עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 15 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל 377 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 12. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה מ טעם הבית דורש חמאה, גבינת פרמזן, מלח וגבינת פונטינה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 46%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מרק דלעת זהוב בריא, גרטן דלעת חמאה עם גרמולטה וצימוקים זהובים, ו סלק זהוב, סבתא סמית', דלעת חמאה וטימין גרטינס שנינות.

הוראות

1
מחלקים סקווש בין שני משומנים 15 אינץ'. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. אפייה מחבתות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2
מזלפים שמן וזורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
אופים, ללא כיסוי, בחום של 425 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שהם רכים, תוך ערבוב מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בינתיים מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה. בסיר קטן שלבו חלב ורוזמרין. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, למשך 10 דקות. מסננים, שומרים חלב ומניחים בצד. מחק רוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
בתנור הולנדי, מטגנים שום בחמאה במשך 1 דקה. מערבבים פנימה את הקמח, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מניחים בצד 1 כוס רוטב. מערבבים סקווש לרוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
סכין קילוףסכין קילוף
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
6
מסננים אטריות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
7
מורחים שמורות 1 כוס רוטב לתוך משומן 13-ב. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
8
שכבה עם שלוש אטריות, מחצית מתערובת הדלעת, מחצית מגבינת הפונטינה ו -1 / 2 כוס גבינת פרמזן. חזור על שכבות. למעלה עם אטריות שנותרו. מקציפים שמנת עד שנוצרות פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
סכין קילוףסכין קילוף
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
9
מורחים מעל.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
10
מפזרים גבינת פרמזן שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
11
מכסים ואופים בחום של 375 למשך 30 דקות. לחשוף; אופים 10-15 דקות יותר או עד מבעבע וזהוב חום.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מניחים לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה

לזניה עובדת ממש טוב עם קיאנטי, מונטפולצ ' יאנו וסנגיובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'יובזה, מונטפולצ' יאנו וקיאנטי כולם מתאימים לחשבון. אתה יכול לנסות פוגרינו קיאנטי קלאסיקו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-25 דולר לבקבוק.
פוג ' רינו קיאנטי קלאסיקו
פוג ' רינו קיאנטי קלאסיקו
# 18 צופה יין למעלה 100 של 2013הייצור הגדול ביותר של היקב, פוגרינו קיאנטי קלאסיקו עשוי מסנגיובזה 100%.היין מבלה שנה אחת בבריקים לפני שהוא מזדקן בבקבוק. צבעו אודם בהיר, עם ניחוחות של אוכמניות, דובדבנים ודומדמניות אדומות, עם נגיעה של ליקריץ ותבלין וניל. הטאנינים מתוקים ומתמידים.מומלץ עם פסטה ברוטב חריף ובשרים אדומים בטעם עדין.