קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות23
מגזין

לזניה דלעת סקווש

לזניה דלעת סקווש
לעולם אין יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו לאטרנוט סקווש לאסגנאן לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 473 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך חלב, עלה דפנה, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. מתכונים דומים: לזניה דלעת סקווש, לזניה דלעת סקווש, ו לזניה דלעת סקווש.

הוראות

1
חותכים ריבוע 8 אינץ ' של בד גבינה ומניחים את עלה המפרץ, יבלות פלפל, גבעולי טימין, וזרעי פטרוזיליה במרכז. להעלות את הקצוות ולקשור בבטחה לתוך נרתיק. בסיר בגודל בינוני להגדיר מעל חום בינוני, לשלב את החלב ואת הצמח ואת נרתיק מלא פלפל.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
חום עד חם, אבל לא רותח. מבשלים 2 דקות, ולאחר מכן להסיר את המחבת מהחום ולתת תלול, מכוסה.להביא סיר מלאי גדול מלא מים לרתיחה, מערבבים כמה כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את האטריות לזניה ומבשלים כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
4
מסננים במסננת ולשטוף היטב. מניחים בצד הנחת שטוח על קלף או נייר שעווה מרופד אפייה sheet.In מחבת סאוט כבדה קטנה, מחממת את שמן הקנולה עד שמדחום קורא 365 מעלות F. זה צריך להיות חם אבל לא מעשן. עבודה במהירות בקבוצות קטנות מטגנים את עלי המרווה כ -10 שניות ומעבירים אותם למגש מרופד בנייר מגבת כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מפזרים מלח. שמור את oil.In מחבת בגודל בינוני, חום 3 כפות של מרווה שמורות חדור שמן על חום בינוני. עבודה בקבוצות לבשל את פרוסות סקווש בשכבה אחת עד השחמה קלה, על 2 דקות לכל צד. המשך עד שכל הפרוסות מבושלות הוספת שמן יותר לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
סכין קילוףסכין קילוף
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
להעביר אותם מגש מרופד נייר מגבת לנקז.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
7
מפזרים את הדלעת המבושלת עם מלח, קאיין ופלפל טחון. הגדר aside.In קערה בינונית, מערבבים יחד ריקוטה ופטרוזיליה טחון. תניח בצד.הפוך את הרוטב הלבן: בסיר גדול, להמיס חמאה על חום בינוני. מערבולת כדי מעיל המחבת, להוסיף את השום והבצל. לבשל ערבוב לעתים קרובות, עד רק מתחיל צבע.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
סכין קילוףסכין קילוף
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיף את הקמח, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מעורבב ומבושל דרך. בערך דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
9
הסר את נרתיק העשב והפלפל מחלב שמור ולאט לאט לטאטא את החלב לתערובת הקמח. מביאים את הרוטב לרתיחה, מקציפים כל הזמן. תמשיך להקציף עד שהרוטב יתעבה קצת.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
מוסיפים מלח ואגוז מוסקט לעונה. תניח בצד.מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מעיל 9×13 אינץ תבנית אפייה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
Lay 3 רצועות של לזניה אטריות לאורך התחתון lengthwise.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
12
מוסיפים חצי מהרוטב הלבן ומתפשטים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
13
מניחים 3 רצועות נוספות של אטריות לזניה על גבי, ואז שכבה על ½ של פרוסות הסקווש. להתפורר מרווה מטוגנת על גבי הסקווש.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
סכין קילוףסכין קילוף
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
14
מניחים 3 יותר אטריות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
15
מורחים שכבה של כל הריקוטה באופן שווה על גבי שכבה זו של אטריות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
16
הוסף שכבה נוספת עם הדלעת הנותרת ומרווה מתפוררת. אז תמלאי את כל זה עם עוד 3 אטריות, והרוטב הלבן הנותר. עבור השכבה האחרונה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
סכין קילוףסכין קילוף
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
17
להניח 4 אטריות על פני הלזניה לאורך, חופפים אחד את השני מעט.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
18
מפזרים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
19
אופים את הלזניה עד תוסס ויפה השחמה, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
20
תן לנוח 10 דקות לפני חיתוך.
21
מגישים חם.