לעולם אין יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו לאטרנוט סקווש לאסגנאן לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 473 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך חלב, עלה דפנה, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. מתכונים דומים: לזניה דלעת סקווש, לזניה דלעת סקווש, ו לזניה דלעת סקווש.
הוראות
1
חותכים ריבוע 8 אינץ ' של בד גבינה ומניחים את עלה המפרץ, יבלות פלפל, גבעולי טימין, וזרעי פטרוזיליה במרכז. להעלות את הקצוות ולקשור בבטחה לתוך נרתיק. בסיר בגודל בינוני להגדיר מעל חום בינוני, לשלב את החלב ואת הצמח ואת נרתיק מלא פלפל.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
גב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
חום עד חם, אבל לא רותח. מבשלים 2 דקות, ולאחר מכן להסיר את המחבת מהחום ולתת תלול, מכוסה.להביא סיר מלאי גדול מלא מים לרתיחה, מערבבים כמה כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את האטריות לזניה ומבשלים כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
4
מסננים במסננת ולשטוף היטב. מניחים בצד הנחת שטוח על קלף או נייר שעווה מרופד אפייה sheet.In מחבת סאוט כבדה קטנה, מחממת את שמן הקנולה עד שמדחום קורא 365 מעלות F. זה צריך להיות חם אבל לא מעשן. עבודה במהירות בקבוצות קטנות מטגנים את עלי המרווה כ -10 שניות ומעבירים אותם למגש מרופד בנייר מגבת כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®
רוטב חם שמן שומשום
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
1/2 קילו טופו יציב, שבור
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מפזרים מלח. שמור את oil.In מחבת בגודל בינוני, חום 3 כפות של מרווה שמורות חדור שמן על חום בינוני. עבודה בקבוצות לבשל את פרוסות סקווש בשכבה אחת עד השחמה קלה, על 2 דקות לכל צד. המשך עד שכל הפרוסות מבושלות הוספת שמן יותר לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
סכין קילוף
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
להעביר אותם מגש מרופד נייר מגבת לנקז.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
7
מפזרים את הדלעת המבושלת עם מלח, קאיין ופלפל טחון. הגדר aside.In קערה בינונית, מערבבים יחד ריקוטה ופטרוזיליה טחון. תניח בצד.הפוך את הרוטב הלבן: בסיר גדול, להמיס חמאה על חום בינוני. מערבולת כדי מעיל המחבת, להוסיף את השום והבצל. לבשל ערבוב לעתים קרובות, עד רק מתחיל צבע.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיף את הקמח, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מעורבב ומבושל דרך. בערך דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
9
הסר את נרתיק העשב והפלפל מחלב שמור ולאט לאט לטאטא את החלב לתערובת הקמח. מביאים את הרוטב לרתיחה, מקציפים כל הזמן. תמשיך להקציף עד שהרוטב יתעבה קצת.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
מוסיפים מלח ואגוז מוסקט לעונה. תניח בצד.מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מעיל 9×13 אינץ תבנית אפייה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
Lay 3 רצועות של לזניה אטריות לאורך התחתון lengthwise.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
12
מוסיפים חצי מהרוטב הלבן ומתפשטים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
13
מניחים 3 רצועות נוספות של אטריות לזניה על גבי, ואז שכבה על ½ של פרוסות הסקווש. להתפורר מרווה מטוגנת על גבי הסקווש.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
סכין קילוף
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
14
מניחים 3 יותר אטריות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
15
מורחים שכבה של כל הריקוטה באופן שווה על גבי שכבה זו של אטריות.