לעולם אין יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו לאטרנוט סקווש לאסגנאן לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 473 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך חלב, עלה דפנה, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. מתכונים דומים: לזניה דלעת סקווש, לזניה דלעת סקווש, ו לזניה דלעת סקווש.
הוראות
1
חותכים ריבוע 8 אינץ ' של בד גבינה ומניחים את עלה המפרץ, יבלות פלפל, גבעולי טימין, וזרעי פטרוזיליה במרכז. להעלות את הקצוות ולקשור בבטחה לתוך נרתיק. בסיר בגודל בינוני להגדיר מעל חום בינוני, לשלב את החלב ואת הצמח ואת נרתיק מלא פלפל.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
גב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
חום עד חם, אבל לא רותח. מבשלים 2 דקות, ולאחר מכן להסיר את המחבת מהחום ולתת תלול, מכוסה.להביא סיר מלאי גדול מלא מים לרתיחה, מערבבים כמה כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את האטריות לזניה ומבשלים כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
4
מסננים במסננת ולשטוף היטב. מניחים בצד הנחת שטוח על קלף או נייר שעווה מרופד אפייה sheet.In מחבת סאוט כבדה קטנה, מחממת את שמן הקנולה עד שמדחום קורא 365 מעלות F. זה צריך להיות חם אבל לא מעשן. עבודה במהירות בקבוצות קטנות מטגנים את עלי המרווה כ -10 שניות ומעבירים אותם למגש מרופד בנייר מגבת כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
רוטב חם שמן שומשום
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
1/2 קילו טופו יציב, שבור
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מפזרים מלח. שמור את oil.In מחבת בגודל בינוני, חום 3 כפות של מרווה שמורות חדור שמן על חום בינוני. עבודה בקבוצות לבשל את פרוסות סקווש בשכבה אחת עד השחמה קלה, על 2 דקות לכל צד. המשך עד שכל הפרוסות מבושלות הוספת שמן יותר לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
סכין קילוף
1/2 ענף רוזמרין
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
להעביר אותם מגש מרופד נייר מגבת לנקז.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
7
מפזרים את הדלעת המבושלת עם מלח, קאיין ופלפל טחון. הגדר aside.In קערה בינונית, מערבבים יחד ריקוטה ופטרוזיליה טחון. תניח בצד.הפוך את הרוטב הלבן: בסיר גדול, להמיס חמאה על חום בינוני. מערבולת כדי מעיל המחבת, להוסיף את השום והבצל. לבשל ערבוב לעתים קרובות, עד רק מתחיל צבע.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
מוסיפים מלח ואגוז מוסקט לעונה. תניח בצד.מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מעיל 9×13 אינץ תבנית אפייה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
11
Lay 3 רצועות של לזניה אטריות לאורך התחתון lengthwise.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
12
מוסיפים חצי מהרוטב הלבן ומתפשטים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
13
מניחים 3 רצועות נוספות של אטריות לזניה על גבי, ואז שכבה על ½ של פרוסות הסקווש. להתפורר מרווה מטוגנת על גבי הסקווש.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
סכין קילוף
1/2 ענף רוזמרין
14
מניחים 3 יותר אטריות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
15
מורחים שכבה של כל הריקוטה באופן שווה על גבי שכבה זו של אטריות.