לזניה דלעת סקווש
המתכון Butternut סקווש לזניה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות ו 10 דקות. במנה עיקרית זו יש 331 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. 62 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם אטריות לזניה ללא רתיחה, קמח, פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו לזניה דלעת סקווש, לזניה דלעת סקווש, ו לזניה דלעת סקווש (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הדלעת וזורקים למעיל.
יוצקים את המים למחבת ולאחר מכן מכסים ומבשלים על אש בינונית עד הדלעת מכרז, ערבוב מדי פעם, כ 20 דקות. מגניב מעט ולאחר מכן להעביר את הדלעת למעבד מזון.
הוסף את עוגיות amaretti להתמזג עד חלקה. מתבלים את מחית הסקווש, לפי הטעם, עם יותר מלח ופלפל.
ממיסים את החמאה בסיר בגודל בינוני כבד על אש בינונית.
מוסיפים את הקמח ומקציפים במשך 1 דקה. בהדרגה להקציף בחלב. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד הרוטב מתעבה מעט, לטאטא לעתים קרובות, על 5 דקות.
להקציף באגוז מוסקט. מגניב במקצת.
העברת חצי מהרוטב לבלנדר*.
מוסיפים את הבזיליקום ומערבבים עד לקבלת חלקה. להחזיר את רוטב הבזיליקום לרוטב במחבת ומערבבים להתמזג. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל, לפי הטעם.
מניחים את המתלה במרכז התנור ומחממים ל 375 מעלות F.
חמאה קלה 13 על ידי 9 על ידי 2 אינץ ' צלחת אפייה זכוכית.
מורחים 3/4 כוס של הרוטב על צלחת אפייה מוכנה. מסדרים 3 אטריות לזניה בתחתית המחבת.
מורחים 1/3 של מחית סקווש על האטריות.
מפזרים 1/2 כוס גבינת מוצרלה.
טפטוף 1/2 כוס רוטב על האטריות. חזור על שכבות 3 פעמים נוספות.
בחוזקה לכסות את צלחת אפייה בנייר כסף ולאפות את הלזניה במשך 40 דקות.
מפזרים את המוצרלה הנותרים וגבינות פרמזן על הלזניה. המשך אפייה חשופה עד בועות הרוטב והחלק העליון הוא זהוב, 15 דקות יותר.
תן ללזניה לעמוד במשך 15 דקות לפני ההגשה.
הסר נוזל מהחום ולאפשר להתקרר לפחות 5 דקות.
להעביר נוזל לבלנדר או מעבד מזון ולמלא אותו לא יותר ממחצית הדרך. אם משתמשים בבלנדר, לשחרר פינה אחת של המכסה. זה מונע את אפקט הוואקום שיוצר פיצוצי חום.
מניחים מגבת מעל החלק העליון של המכונה, דופק כמה פעמים ואז לעבד במהירות גבוהה עד חלקה.