לזניה דרום-מערבית.
אי אפשר שיהיה לכם יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז תנו ל-Southwestern Lasganananan לנסות. מתאים ל-9 מנות. במנה עיקרית זו יש 461 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך בצל, גבינת צ'דר, ביצה לבן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לזניה דרום-מערבית., לזניה דרום-מערבית., ו כריך רייצ'ל הדרום מערבי עם סלט כרוב דרומי: אתגר הסוגר הנועז ביותר של ראש חזיר בר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים בצל ומבשלים 3 דקות.
מוסיפים תרנגול הודו; מבשלים עד להשחמה, תוך ערבוב להתפורר.
מוסיפים סלסה, כמון, חצי שום ושעועית.
מניחים ריקוטה במעבד מזון, ולעבד במשך 1 דקה או עד חלקה.
להוסיף שום שנותר, גבינת שמנת, 1/4 כוס פרמזן, ביצה לבן; דופק 2-3 פעמים.
מוסיף את התרד, ואת הדופק 2-3 פעמים.
מורחים 3/4 תערובת טורקיה כוס בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מסדרים 3 אטריות מעל תערובת טורקיה, ומעל עם תערובת 1 כוס ריקוטה, תערובת טורקיה 3/4 כוס, ו 1/4 כוס גבינה מקסיקנית. חזור על שכבות, מסתיים עם אטריות.
מורחים את תערובת טורקיה שנותרה על אטריות, ומפזרים 1/4 כוס פרמזן. מכסים בנייר כסף; לאחסן במקרר עד 24 שעות.
אופים, מכוסה, ב 375 במשך 30 דקות. לחשוף ומפזרים 1/4 כוס גבינה מקסיקנית, ואופים, חשוף, במשך 10 דקות.
מקשטים עם ענפי אורגנו, אם תרצה.