לזניה זוקיני בלי אטריות.
אם יש לכם פטריות, יין, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. וזה מצוין. מתכונים דומים: לזניה זוקיני בלי אטריות., לזניה זוקיני בלי אטריות., ו לזניה זוקיני בלי אטריות.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). משמנים תבנית אפייה עמוקה בגודל 9x13 אינץ'.
פרוס קישואים לאורך לפרוסות דקות מאוד.
מפזרים פרוסות קלות עם מלח; להפריש לנקז במסננת.
כדי להכין את רוטב הבשר, לבשל ולערבב בשר טחון ופלפל שחור במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה במשך 5 דקות.
מוסיפים פלפל ירוק ובצל; מבשלים ומערבבים עד שהבשר כבר לא ורוד. מערבבים רסק עגבניות, רוטב עגבניות, יין, בזיליקום ואורגנו, ומוסיפים כמות קטנה של מים חמים אם הרוטב עבה מדי. מביאים לרתיחה; להפחית את החום ורוטב מבשלים במשך כ 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
בינתיים, מערבבים ביצה, ריקוטה ופטרוזיליה יחד בקערה עד בשילוב טוב.
כדי להרכיב לזניה, להפיץ 1/2 של רוטב הבשר לתחתית מחבת מוכן. ואז שכבה 1/2 פרוסות קישואים, 1/2 תערובת ריקוטה, כל התרד, ואחריו כל הפטריות, ואז 1/2 גבינת מוצרלה. חזור על ידי שכבות רוטב הבשר הנותר, פרוסות קישואים, תערובת ריקוטה, ומוצרלה.
מורחים גבינת פרמזן באופן שווה מעל; מכסים בנייר כסף.
הסר רדיד; להעלות את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C), ואופים 15 דקות נוספות.
בואו לעמוד במשך 5 דקות לפני ההגשה.