אם יש לכם פטריות, יין, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. וזה מצוין. מתכונים דומים: לזניה זוקיני בלי אטריות., לזניה זוקיני בלי אטריות., ו לזניה זוקיני בלי אטריות.
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). משמנים תבנית אפייה עמוקה בגודל 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
פרוס קישואים לאורך לפרוסות דקות מאוד.
מרכיבים שתצטרך
קישואים
3
מפזרים פרוסות קלות עם מלח; להפריש לנקז במסננת.
מרכיבים שתצטרך
מלח
ציוד שתשתמש בו
מסננת
4
כדי להכין את רוטב הבשר, לבשל ולערבב בשר טחון ופלפל שחור במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
בשר טחון
רוטב
בשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים פלפל ירוק ובצל; מבשלים ומערבבים עד שהבשר כבר לא ורוד. מערבבים רסק עגבניות, רוטב עגבניות, יין, בזיליקום ואורגנו, ומוסיפים כמות קטנה של מים חמים אם הרוטב עבה מדי. מביאים לרתיחה; להפחית את החום ורוטב מבשלים במשך כ 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוק
רסק עגבניות
רוטב עגבניות
אורגנו
באזיל!
בצל
רוטב
מים
בשר
יין
6
בינתיים, מערבבים ביצה, ריקוטה ופטרוזיליה יחד בקערה עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
גבינת ריקוטה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
כדי להרכיב לזניה, להפיץ 1/2 של רוטב הבשר לתחתית מחבת מוכן. ואז שכבה 1/2 פרוסות קישואים, 1/2 תערובת ריקוטה, כל התרד, ואחריו כל הפטריות, ואז 1/2 גבינת מוצרלה. חזור על ידי שכבות רוטב הבשר הנותר, פרוסות קישואים, תערובת ריקוטה, ומוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
פטריות
קישואים
גבינת ריקוטה
תרד
רוטב
בשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מורחים גבינת פרמזן באופן שווה מעל; מכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
מורחים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
9
אופים במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
הסר רדיד; להעלות את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C), ואופים 15 דקות נוספות.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Spalletti קיאנטי מילואים Poggio Reale. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.