קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות40
מגזין

לזניה זוקיני ללא נודלס

לזניה זוקיני ללא נודלס
Noodleless Zucchini Lasignananananananan הוא מתכון ים תיכוני המשמש 12. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 319 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. האוכל הביא לך אותו. גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה עם חלב מלא, קמח, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: לזניה זוקיני ללא נודלס, לזניה זוקיני עם קישואים "ריקוטה", ו לזניה זוקיני.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 191° ומסדרים את המתלים לחלק אותו לשלישים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמתרככים ומתחילים להשחים, בערך 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיפים את פתיתי שום ופלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ריחני, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
5
מוסיפים את רוטב העגבניות, הצלפים והמלח הנמדד, מערבבים לשלב ומביאים לרתיחה. הפחת את החום נמוך בינוני ומבשל עד שהטעמים מתמזגים והרוטב מתעבה מעט, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1
מניחים את פרוסות הקישואים בשכבה אחת על 2 דפי אפייה, חופפים את הפרוסות מעט לפי הצורך. צולים עד מתרכך וגמיש, על 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2
מניחים את דפי האפייה על מדפי תיל ומניחים בצד להתקרר. הזז את המתלה העליון לאמצע התנור.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים מחצית הפטריות, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב לעתים נדירות, עד חום זהוב, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
5
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים עוד כף שמן למחבת וחוזרים עם שאר הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את הכף הנותרת של שמן למחבת ומחממים על חום בינוני-גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את לבבות הארטישוק, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד להשחמה קלה, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
9
מעבירים לקערה עם הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מוסיפים 1 1/4 כוסות של הרוטב לתערובת הפטרייה-ארטישוק וזורקים למעיל אחיד; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2
מורחים את רוטב העגבניות שנותר בשכבה דקה על הקרקעית של צלחת אפייה בגודל 13 על 9 אינץ'.פזר רבע מתערובת הפטרייה-ארטישוק על הרוטב בשכבה זוגית. מניחים באופן שווה רבע מחתיכות הקישואים בשכבה אחת מעל התערובת. באמצעות כפית קטנה, לגרוף שליש גבינת קוטג ' מתמלא באופן שווה על הקישואים ולשטח את הבובות עם החלק האחורי של הכף (המילוי יתפזר יותר כפי שהוא מבשל). מפזרים באופן שווה רבע מהמצרלה על מילוי גבינת הקוטג'.הפוך 2 שכבות יותר של תערובת פטריות-ארטישוק, פרוסות קישואים, מילוי גבינת קוטג', ומוצרלה. הפוך שכבה סופית עם פרוסות קישואים שנותרו, ואז תערובת פטריות-ארטישוק, ולבסוף מוצרלה (מעבר את הסדר שומר קישואים מלהישרף מתחת לגבינה).
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
אופים חשוף עד הרוטב מבעבע סביב הקצוות ואת החלק העליון הוא השחמה, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
הסר את המחבת מתלה חוט ולתת מגניב במשך 30 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי