Noodleless Zucchini Lasignananananananan הוא מתכון ים תיכוני המשמש 12. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 319 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. האוכל הביא לך אותו. גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה עם חלב מלא, קמח, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: לזניה זוקיני ללא נודלס, לזניה זוקיני עם קישואים "ריקוטה", ו לזניה זוקיני.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 191° ומסדרים את המתלים לחלק אותו לשלישים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמתרככים ומתחילים להשחים, בערך 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מוסיפים את פתיתי שום ופלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ריחני, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
5
מוסיפים את רוטב העגבניות, הצלפים והמלח הנמדד, מערבבים לשלב ומביאים לרתיחה. הפחת את החום נמוך בינוני ומבשל עד שהטעמים מתמזגים והרוטב מתעבה מעט, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
עצם הודו וצוואר הודו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
1
מניחים את פרוסות הקישואים בשכבה אחת על 2 דפי אפייה, חופפים את הפרוסות מעט לפי הצורך. צולים עד מתרכך וגמיש, על 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2
מניחים את דפי האפייה על מדפי תיל ומניחים בצד להתקרר. הזז את המתלה העליון לאמצע התנור.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים מחצית הפטריות, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב לעתים נדירות, עד חום זהוב, כ 6 דקות.
מורחים את רוטב העגבניות שנותר בשכבה דקה על הקרקעית של צלחת אפייה בגודל 13 על 9 אינץ'.פזר רבע מתערובת הפטרייה-ארטישוק על הרוטב בשכבה זוגית. מניחים באופן שווה רבע מחתיכות הקישואים בשכבה אחת מעל התערובת. באמצעות כפית קטנה, לגרוף שליש גבינת קוטג ' מתמלא באופן שווה על הקישואים ולשטח את הבובות עם החלק האחורי של הכף (המילוי יתפזר יותר כפי שהוא מבשל). מפזרים באופן שווה רבע מהמצרלה על מילוי גבינת הקוטג'.הפוך 2 שכבות יותר של תערובת פטריות-ארטישוק, פרוסות קישואים, מילוי גבינת קוטג', ומוצרלה. הפוך שכבה סופית עם פרוסות קישואים שנותרו, ואז תערובת פטריות-ארטישוק, ולבסוף מוצרלה (מעבר את הסדר שומר קישואים מלהישרף מתחת לגבינה).
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
3
אופים חשוף עד הרוטב מבעבע סביב הקצוות ואת החלק העליון הוא השחמה, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הסר את המחבת מתלה חוט ולתת מגניב במשך 30 דקות לפני חיתוך.