לזניה חצילים
לזניה חצילים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 518 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לכם פירורי לחם איטלקיים, מים, שמן צמחי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לזניה חצילים, לזניה חצילים, ו לזניה חצילים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין רוטב, לחמם 1/2 כפית שמן צמחי בסיר קטן על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מטגנים 5 דקות או עד להשחמה קלה.
מוסיפים עגבניות ואת 5 המרכיבים הבאים (עגבניות דרך רוטב עגבניות). להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות.
כדי להכין חצילים, לארגן את הפרוסות בשכבה אחת על מגבות נייר.
מפזרים 1/8 מלח כפית על שני הצדדים של חצילים.
בואו לעמוד 15 דקות, ולטפוח יבש.
שלב מים, 1 כפית שמן, ביצה לבן בקערה רדודה, ערבוב עם מקצף.
מניחים את פירורי הלחם בקערה רדודה אחרת. טובלים חצילים בתערובת ביצה לבנה, ומחפרים בפירורי לחם.
מניחים פרוסות מצופות בפירורי לחם על תבנית אפייה המצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 450 במשך 24 דקות או עד חצילים הוא זהב פריך, מפנה אחרי 12 דקות. מגניב על מתלה תיל.
מערבבים גבינות ופלפל כפית 1/8. כפית 1/4 כוס רוטב לתחתית של מחבת כיכר 8 x 4 אינץ'.
מניחים אטריות אחת על רוטב. מסדרים שכבה אחת של פרוסות חצילים מעל אטריות; למעלה עם רוטב 1/4 כוס וכ 3 כפות תערובת גבינה. חזור על השכבות פעמיים, מסתיים עם גבינה. מכסים ואופים ב 450 במשך 40 דקות.