לזניה טבעונית עשויה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון טבעוני זה מגיש 12 . מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. אם יש לך בצל, חומץ יין, קילוגרמים חצילים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. האוכל הביא לך אותו. מתכונים דומים: לזניה טבעונית, הלזניה הטבעונית הטובה ביותר, ו לזניה טבעונית.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חותכים את החצילים (ים) לאורכו לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
3
מניחים בשכבה אחת על משטח שטוח או 2 דפי אפייה, חופפים מעט לפי הצורך, ומפזרים באופן שווה עם 1 כפית מלח. להעיף את החצילים ומפזרים באופן שווה עם הנותרים 1 כפית מלח; בואו לשבת עד חרוזי מים טופס על פני השטח, לפחות 30 דקות. בינתיים, להכין את הרוטב.עבור הרוטב: באמצעות מעבד מזון מצויד מצורף להב, דופק את העגבניות והמיצים שלהם, בקבוצות לפי הצורך, עד קצוץ גס (כ -10 פולסים).
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
קורט פתיתי פלפל אדום
4
מחממים את השמן בסיר גדול עם מכסה הדוק מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות יותר.לדחוף את הבצל והשום לצד אחד של המחבת ולהוסיף את רסק העגבניות לצד הריק של המחבת. מבשלים את הדבק מעט כדי להסיר את טעם גלם, ערבוב מדי פעם, על 1 עד 2 דקות. מערבבים את הבצל והשום לתוך הדבק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את העגבניות הקצוצות, עלה דפנה, פתיתי פלפל אדום, וכמה צביטות של מלח. מביאים את התערובת לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים במשך 45 דקות כדי להתיך את הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
מוסיף את צלפים, טעם, ועונה עם פתיתי מלח ופלפל אדום נוספים לפי הצורך; סט aside.To לסיים את החצילים: באמצעות מגבות נייר, לטפוח פרוסות חצילים יבש משני הצדדים. במחבת גדולה לא מקל, מחממים 1 1/2 כפיות שמן על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים מספיק חצילים כדי לשבת בשכבה אחת במחבת ולצרוב משני הצדדים, על 4 דקות בסך הכל. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
העברה לצלחת וחזור, בקבוצות, עם עוד 1 1/2 כפות של השמן ואת שאר חצילים מבושלים.בעוד החצילים מבשלים, מניחים את 2 כפות הנותרים שמן זית, פטרוזיליה, חומץ, פתיתי פלפל אדומים, וקמצוץ מלח בקערה גדולה ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אורזו או פסטה בצורת אורז
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
מעבירים את החצילים הצרובים לתערובת שמן-חומץ וזורקים. טעם ועונה עם מלח נוסף לפי הצורך.עבור האטריות: להביא סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
מוסיפים את האטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1
מורחים שכבה דקה של רוטב עגבניות בתחתית צלחת אפייה בגודל 13 על 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
קילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2
מניחים שכבה אחת של אטריות על גבי הרוטב, על 3 אטריות בגודל רגיל. למעלה אטריות עם רבע של מילוי טופו (כ 1 כוס) ולהתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
רוטב סויה 1 כף שומשום
3
הניחו רבע מחתיכות החצילים מעל המילוי.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
4
מורחים כ 1 כוס רוטב על החצילים ומפזרים כ 1/4 כוס של עלי בזיליקום. הפוך שלוש שכבות נוספות של אטריות, מילוי, חצילים, רוטב ובזיליקום, השמטת בזיליקום מהשכבה העליונה.מכסים בנייר כסף ואופים במשך 50 דקות. לחשוף ולאפות עד מבעבע, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
אורזו או פסטה בצורת אורז
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה