קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות26
מגזין

לזניה טבעונית

לזניה טבעונית
לזניה טבעונית עשויה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון טבעוני זה מגיש 12 . מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. אם יש לך בצל, חומץ יין, קילוגרמים חצילים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. האוכל הביא לך אותו. מתכונים דומים: לזניה טבעונית, הלזניה הטבעונית הטובה ביותר, ו לזניה טבעונית.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חותכים את החצילים (ים) לאורכו לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
3
מניחים בשכבה אחת על משטח שטוח או 2 דפי אפייה, חופפים מעט לפי הצורך, ומפזרים באופן שווה עם 1 כפית מלח. להעיף את החצילים ומפזרים באופן שווה עם הנותרים 1 כפית מלח; בואו לשבת עד חרוזי מים טופס על פני השטח, לפחות 30 דקות. בינתיים, להכין את הרוטב.עבור הרוטב: באמצעות מעבד מזון מצויד מצורף להב, דופק את העגבניות והמיצים שלהם, בקבוצות לפי הצורך, עד קצוץ גס (כ -10 פולסים).
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
מחממים את השמן בסיר גדול עם מכסה הדוק מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות יותר.לדחוף את הבצל והשום לצד אחד של המחבת ולהוסיף את רסק העגבניות לצד הריק של המחבת. מבשלים את הדבק מעט כדי להסיר את טעם גלם, ערבוב מדי פעם, על 1 עד 2 דקות. מערבבים את הבצל והשום לתוך הדבק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את העגבניות הקצוצות, עלה דפנה, פתיתי פלפל אדום, וכמה צביטות של מלח. מביאים את התערובת לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים במשך 45 דקות כדי להתיך את הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
מוסיף את צלפים, טעם, ועונה עם פתיתי מלח ופלפל אדום נוספים לפי הצורך; סט aside.To לסיים את החצילים: באמצעות מגבות נייר, לטפוח פרוסות חצילים יבש משני הצדדים. במחבת גדולה לא מקל, מחממים 1 1/2 כפיות שמן על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מוסיפים מספיק חצילים כדי לשבת בשכבה אחת במחבת ולצרוב משני הצדדים, על 4 דקות בסך הכל. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
העברה לצלחת וחזור, בקבוצות, עם עוד 1 1/2 כפות של השמן ואת שאר חצילים מבושלים.בעוד החצילים מבשלים, מניחים את 2 כפות הנותרים שמן זית, פטרוזיליה, חומץ, פתיתי פלפל אדומים, וקמצוץ מלח בקערה גדולה ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
מעבירים את החצילים הצרובים לתערובת שמן-חומץ וזורקים. טעם ועונה עם מלח נוסף לפי הצורך.עבור האטריות: להביא סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
12
מוסיפים את האטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1
מורחים שכבה דקה של רוטב עגבניות בתחתית צלחת אפייה בגודל 13 על 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2
מניחים שכבה אחת של אטריות על גבי הרוטב, על 3 אטריות בגודל רגיל. למעלה אטריות עם רבע של מילוי טופו (כ 1 כוס) ולהתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
3
הניחו רבע מחתיכות החצילים מעל המילוי.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
4
מורחים כ 1 כוס רוטב על החצילים ומפזרים כ 1/4 כוס של עלי בזיליקום. הפוך שלוש שכבות נוספות של אטריות, מילוי, חצילים, רוטב ובזיליקום, השמטת בזיליקום מהשכבה העליונה.מכסים בנייר כסף ואופים במשך 50 דקות. לחשוף ולאפות עד מבעבע, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
בואו להתקרר לפחות 10 דקות לפני חיתוך.
6
מפזרים את בזיליקום 1/4 כוס הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
7
מגישים עם כל רוטב עגבניות שנותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)

מרכיבים

2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלים בזיליקום ארוז באופן רופף( מכ 1 חבורה), לחתוך סרטים 1/4 אינץ ' עבהעלים בזיליקום ארוז באופן רופף( מכ 1 חבורה), לחתוך סרטים 1/4 אינץ ' עבה1בטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבותבטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבות1חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור טחון טרי, בתוספת יותר לפי הצורךפלפל שחור טחון טרי, בתוספת יותר לפי הצורך2קילוגרםעגבניות מקולפות שלמות, עדיף סן מרזנועגבניות מקולפות שלמות, עדיף סן מרזנו22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חציל (כ 2 קטן)חציל (כ 2 קטן)21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרשיני שום, טחוןשיני שום, טחון2חתיכות טופי הית' ברמלח כשר, ועוד לפי הצורךמלח כשר, ועוד לפי הצורך340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אטריות לזניה מיובשותאטריות לזניה מיובשות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמיץ לימון סחוט טרי, ועוד לפי הצורך (בערך 1/2 לימון)מיץ לימון סחוט טרי, ועוד לפי הצורך (בערך 1/2 לימון)2חתיכות טופי הית' ברגרידת לימון מגוררת דק (מתוך כ 2 לימונים בינוניים)גרידת לימון מגוררת דק (מתוך כ 2 לימונים בינוניים)32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמרים תזונתיים (אופציונלי)שמרים תזונתיים (אופציונלי)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה791 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי פטרוזיליה איטלקיים קצוצים דקעלי פטרוזיליה איטלקיים קצוצים דק0חתיכות טופי הית' ברפתיתי פלפל אדום, ועוד לפי הצורךפתיתי פלפל אדום, ועוד לפי הצורך1חתיכות טופי הית' בר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'טופו רך, מרוקןטופו רך, מרוקן11 כף אורגנו מיובשפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1( חצילים)בצל צהוב, קצוץ דקבצל צהוב, קצוץ דק