לזניה טבעונית עשויה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון טבעוני זה מגיש 12 . מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. אם יש לך בצל, חומץ יין, קילוגרמים חצילים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. האוכל הביא לך אותו. מתכונים דומים: לזניה טבעונית, הלזניה הטבעונית הטובה ביותר, ו לזניה טבעונית.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים את החצילים (ים) לאורכו לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
3
מניחים בשכבה אחת על משטח שטוח או 2 דפי אפייה, חופפים מעט לפי הצורך, ומפזרים באופן שווה עם 1 כפית מלח. להעיף את החצילים ומפזרים באופן שווה עם הנותרים 1 כפית מלח; בואו לשבת עד חרוזי מים טופס על פני השטח, לפחות 30 דקות. בינתיים, להכין את הרוטב.עבור הרוטב: באמצעות מעבד מזון מצויד מצורף להב, דופק את העגבניות והמיצים שלהם, בקבוצות לפי הצורך, עד קצוץ גס (כ -10 פולסים).
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מחממים את השמן בסיר גדול עם מכסה הדוק מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות יותר.לדחוף את הבצל והשום לצד אחד של המחבת ולהוסיף את רסק העגבניות לצד הריק של המחבת. מבשלים את הדבק מעט כדי להסיר את טעם גלם, ערבוב מדי פעם, על 1 עד 2 דקות. מערבבים את הבצל והשום לתוך הדבק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
דַק-
7
מוסיפים את העגבניות הקצוצות, עלה דפנה, פתיתי פלפל אדום, וכמה צביטות של מלח. מביאים את התערובת לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים במשך 45 דקות כדי להתיך את הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
גב שומן חזיר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מוסיף את צלפים, טעם, ועונה עם פתיתי מלח ופלפל אדום נוספים לפי הצורך; סט aside.To לסיים את החצילים: באמצעות מגבות נייר, לטפוח פרוסות חצילים יבש משני הצדדים. במחבת גדולה לא מקל, מחממים 1 1/2 כפיות שמן על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
אורזו או פסטה בצורת אורז
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
דַק-
9
מוסיפים מספיק חצילים כדי לשבת בשכבה אחת במחבת ולצרוב משני הצדדים, על 4 דקות בסך הכל. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
דַק-
10
העברה לצלחת וחזור, בקבוצות, עם עוד 1 1/2 כפות של השמן ואת שאר חצילים מבושלים.בעוד החצילים מבשלים, מניחים את 2 כפות הנותרים שמן זית, פטרוזיליה, חומץ, פתיתי פלפל אדומים, וקמצוץ מלח בקערה גדולה ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סטייקים של ניו יורק
אורזו או פסטה בצורת אורז
1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מעבירים את החצילים הצרובים לתערובת שמן-חומץ וזורקים. טעם ועונה עם מלח נוסף לפי הצורך.עבור האטריות: להביא סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
מתכון לפיצוצ'רי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
מוסיפים את האטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
1
מורחים שכבה דקה של רוטב עגבניות בתחתית צלחת אפייה בגודל 13 על 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
גרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
2
מניחים שכבה אחת של אטריות על גבי הרוטב, על 3 אטריות בגודל רגיל. למעלה אטריות עם רבע של מילוי טופו (כ 1 כוס) ולהתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
רוטב סויה 1 כף שומשום
3
הניחו רבע מחתיכות החצילים מעל המילוי.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
4
מורחים כ 1 כוס רוטב על החצילים ומפזרים כ 1/4 כוס של עלי בזיליקום. הפוך שלוש שכבות נוספות של אטריות, מילוי, חצילים, רוטב ובזיליקום, השמטת בזיליקום מהשכבה העליונה.מכסים בנייר כסף ואופים במשך 50 דקות. לחשוף ולאפות עד מבעבע, על 10 דקות יותר.