קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות26
מגזין

לזניה טבעונית

לזניה טבעונית
לזניה טבעונית עשויה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון טבעוני זה מגיש 12 . מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. אם יש לך בצל, חומץ יין, קילוגרמים חצילים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. האוכל הביא לך אותו. מתכונים דומים: לזניה טבעונית, הלזניה הטבעונית הטובה ביותר, ו לזניה טבעונית.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים את החצילים (ים) לאורכו לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
3
מניחים בשכבה אחת על משטח שטוח או 2 דפי אפייה, חופפים מעט לפי הצורך, ומפזרים באופן שווה עם 1 כפית מלח. להעיף את החצילים ומפזרים באופן שווה עם הנותרים 1 כפית מלח; בואו לשבת עד חרוזי מים טופס על פני השטח, לפחות 30 דקות. בינתיים, להכין את הרוטב.עבור הרוטב: באמצעות מעבד מזון מצויד מצורף להב, דופק את העגבניות והמיצים שלהם, בקבוצות לפי הצורך, עד קצוץ גס (כ -10 פולסים).
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מחממים את השמן בסיר גדול עם מכסה הדוק מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות יותר.לדחוף את הבצל והשום לצד אחד של המחבת ולהוסיף את רסק העגבניות לצד הריק של המחבת. מבשלים את הדבק מעט כדי להסיר את טעם גלם, ערבוב מדי פעם, על 1 עד 2 דקות. מערבבים את הבצל והשום לתוך הדבק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
7
מוסיפים את העגבניות הקצוצות, עלה דפנה, פתיתי פלפל אדום, וכמה צביטות של מלח. מביאים את התערובת לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים במשך 45 דקות כדי להתיך את הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מוסיף את צלפים, טעם, ועונה עם פתיתי מלח ופלפל אדום נוספים לפי הצורך; סט aside.To לסיים את החצילים: באמצעות מגבות נייר, לטפוח פרוסות חצילים יבש משני הצדדים. במחבת גדולה לא מקל, מחממים 1 1/2 כפיות שמן על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
דַק-דַק-
9
מוסיפים מספיק חצילים כדי לשבת בשכבה אחת במחבת ולצרוב משני הצדדים, על 4 דקות בסך הכל. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
10
העברה לצלחת וחזור, בקבוצות, עם עוד 1 1/2 כפות של השמן ואת שאר חצילים מבושלים.בעוד החצילים מבשלים, מניחים את 2 כפות הנותרים שמן זית, פטרוזיליה, חומץ, פתיתי פלפל אדומים, וקמצוץ מלח בקערה גדולה ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מעבירים את החצילים הצרובים לתערובת שמן-חומץ וזורקים. טעם ועונה עם מלח נוסף לפי הצורך.עבור האטריות: להביא סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
מוסיפים את האטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1
מורחים שכבה דקה של רוטב עגבניות בתחתית צלחת אפייה בגודל 13 על 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
2
מניחים שכבה אחת של אטריות על גבי הרוטב, על 3 אטריות בגודל רגיל. למעלה אטריות עם רבע של מילוי טופו (כ 1 כוס) ולהתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
3
הניחו רבע מחתיכות החצילים מעל המילוי.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
4
מורחים כ 1 כוס רוטב על החצילים ומפזרים כ 1/4 כוס של עלי בזיליקום. הפוך שלוש שכבות נוספות של אטריות, מילוי, חצילים, רוטב ובזיליקום, השמטת בזיליקום מהשכבה העליונה.מכסים בנייר כסף ואופים במשך 50 דקות. לחשוף ולאפות עד מבעבע, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
בואו להתקרר לפחות 10 דקות לפני חיתוך.
6
מפזרים את בזיליקום 1/4 כוס הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
7
מגישים עם כל רוטב עגבניות שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס

מרכיבים

2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלים בזיליקום ארוז באופן רופף( מכ 1 חבורה), לחתוך סרטים 1/4 אינץ ' עבהעלים בזיליקום ארוז באופן רופף( מכ 1 חבורה), לחתוך סרטים 1/4 אינץ ' עבה1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פלפל שחור טחון טרי, בתוספת יותר לפי הצורךפלפל שחור טחון טרי, בתוספת יותר לפי הצורך2קילוגרםעגבניות מקולפות שלמות, עדיף סן מרזנועגבניות מקולפות שלמות, עדיף סן מרזנו2קרום: פירורי קרקר גרהם1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס680פלפל האבנרוחציל (כ 2 קטן)חציל (כ 2 קטן)21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרשיני שום, טחוןשיני שום, טחון2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)מלח כשר, ועוד לפי הצורךמלח כשר, ועוד לפי הצורך340פלפל האבנרואטריות לזניה מיובשותאטריות לזניה מיובשות2קרום: פירורי קרקר גרהםמיץ לימון סחוט טרי, ועוד לפי הצורך (בערך 1/2 לימון)מיץ לימון סחוט טרי, ועוד לפי הצורך (בערך 1/2 לימון)2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)גרידת לימון מגוררת דק (מתוך כ 2 לימונים בינוניים)גרידת לימון מגוררת דק (מתוך כ 2 לימונים בינוניים)3קרום: פירורי קרקר גרהםשמרים תזונתיים (אופציונלי)שמרים תזונתיים (אופציונלי)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה791 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי פטרוזיליה איטלקיים קצוצים דקעלי פטרוזיליה איטלקיים קצוצים דק0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פתיתי פלפל אדום, ועוד לפי הצורךפתיתי פלפל אדום, ועוד לפי הצורך1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר907פלפל האבנרוטופו רך, מרוקןטופו רך, מרוקן1גבינת פרמזן מגוררתפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1( חצילים)בצל צהוב, קצוץ דקבצל צהוב, קצוץ דק