לזניה טבעונית עשויה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון טבעוני זה מגיש 12 . מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. אם יש לך בצל, חומץ יין, קילוגרמים חצילים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. האוכל הביא לך אותו. מתכונים דומים: לזניה טבעונית, הלזניה הטבעונית הטובה ביותר, ו לזניה טבעונית.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים את החצילים (ים) לאורכו לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
3
מניחים בשכבה אחת על משטח שטוח או 2 דפי אפייה, חופפים מעט לפי הצורך, ומפזרים באופן שווה עם 1 כפית מלח. להעיף את החצילים ומפזרים באופן שווה עם הנותרים 1 כפית מלח; בואו לשבת עד חרוזי מים טופס על פני השטח, לפחות 30 דקות. בינתיים, להכין את הרוטב.עבור הרוטב: באמצעות מעבד מזון מצויד מצורף להב, דופק את העגבניות והמיצים שלהם, בקבוצות לפי הצורך, עד קצוץ גס (כ -10 פולסים).
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
מחממים את השמן בסיר גדול עם מכסה הדוק מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות יותר.לדחוף את הבצל והשום לצד אחד של המחבת ולהוסיף את רסק העגבניות לצד הריק של המחבת. מבשלים את הדבק מעט כדי להסיר את טעם גלם, ערבוב מדי פעם, על 1 עד 2 דקות. מערבבים את הבצל והשום לתוך הדבק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את העגבניות הקצוצות, עלה דפנה, פתיתי פלפל אדום, וכמה צביטות של מלח. מביאים את התערובת לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים במשך 45 דקות כדי להתיך את הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
(צינור גדול)
8
מוסיף את צלפים, טעם, ועונה עם פתיתי מלח ופלפל אדום נוספים לפי הצורך; סט aside.To לסיים את החצילים: באמצעות מגבות נייר, לטפוח פרוסות חצילים יבש משני הצדדים. במחבת גדולה לא מקל, מחממים 1 1/2 כפיות שמן על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 שקית תרד טרי
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים מספיק חצילים כדי לשבת בשכבה אחת במחבת ולצרוב משני הצדדים, על 4 דקות בסך הכל. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שקית תרד טרי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
העברה לצלחת וחזור, בקבוצות, עם עוד 1 1/2 כפות של השמן ואת שאר חצילים מבושלים.בעוד החצילים מבשלים, מניחים את 2 כפות הנותרים שמן זית, פטרוזיליה, חומץ, פתיתי פלפל אדומים, וקמצוץ מלח בקערה גדולה ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 שקית תרד טרי
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
11
מעבירים את החצילים הצרובים לתערובת שמן-חומץ וזורקים. טעם ועונה עם מלח נוסף לפי הצורך.עבור האטריות: להביא סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
12
מוסיפים את האטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1
מורחים שכבה דקה של רוטב עגבניות בתחתית צלחת אפייה בגודל 13 על 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
מניחים שכבה אחת של אטריות על גבי הרוטב, על 3 אטריות בגודל רגיל. למעלה אטריות עם רבע של מילוי טופו (כ 1 כוס) ולהתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רוטב סויה 1 כף שומשום
3
הניחו רבע מחתיכות החצילים מעל המילוי.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
4
מורחים כ 1 כוס רוטב על החצילים ומפזרים כ 1/4 כוס של עלי בזיליקום. הפוך שלוש שכבות נוספות של אטריות, מילוי, חצילים, רוטב ובזיליקום, השמטת בזיליקום מהשכבה העליונה.מכסים בנייר כסף ואופים במשך 50 דקות. לחשוף ולאפות עד מבעבע, על 10 דקות יותר.