לזניה טובה יותר מתמיד עם בשר גביני
לעולם אין יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו לגניאן לנסות בשר זול יותר מאי פעם. מתאים ל-5 מנות. מנה זו מכילה כ 49 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 481 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם גבינת מוצרלה חלב, גבינת קוטג'קנודסן חלב, עלי אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: לזניית בשר גבינה חיה ובריאה, לא להרתיח לזניה גבינה (צמחוני) עם רוטב בשר אופציונלי, ו לזניית בשר קלה.
הוראות
בשר חום עם שום ואורגנו בסיר גדול. מערבבים ברוטב פסטה; מבשלים על אש בינונית-נמוכה 5 דקות., ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום; מערבבים עגבניות.
מערבבים ביצה, גבינת קוטג ' ופרמזן עד מעורבב.
מורחים 1/2 תערובת רוטב פסטה כוס על החלק התחתון של צלחת אפייה 13x9 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול. למעלה עם שכבות של 3 אטריות, חצי תערובת גבינת קוטג' , 1/2 מוצרלה כוס 1 כוס של תערובת רוטב פסטה הנותרים; לחזור על שכבות. למעלה עם שאריות אטריות ותערובת רוטב פסטה; כיסוי.
אופים 30 דקות. או עד מחומם דרך. למעלה עם המוצרלה הנותרים; אופים, חשוף, 5 דקות. או עד שנמס.
בואו לעמוד 5 דקות. לפני ההגשה.