לזגנן טונה גביני הוא פסקטריאן ומספק כ 8 מנות. למנה העיקרית הזו יש 332 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, טונה, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 44%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: תבשיל לזניה טונה, תבשיל לזניה טונה ייחודי, ו לזניה גבינה.
הוראות
1
בסיר גדול מטגנים בצל בחמאה עד שהוא רך. מערבבים פנימה את הטונה, המרק, החלב, מלח השום, האורגנו והפלפל עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
קלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מורחים 3/4 כוס לתוך 11-ב משומן. 7 אינץ'. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
3
שכבה עם שלוש אטריות (זמירה במידת הצורך), 3/4 כוס תערובת טונה, מחצית מגבינת הקוטג ' ושליש מגבינת המוצרלה. חזור על שכבות. למעלה עם אטריות שנותרו, תערובת טונה וגבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
קרקרים מחיטה מלאה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
קלמנטינות, כל אחת
4
מפזרים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
5
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 כוס למשך 25-30 דקות או עד מבעבע.
יין פינו נואר, מרלו ורוז סלסי הם הבחירות המובילות שלי לטונה. למרות שדגים משולבים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים 'בשרניים' יותר כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז * * גם זוג יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר ליין לבן. טווח חוף קליסטה פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
רכס חוף קליסטה פינו נואר
קו החוף של קליסטה 2012 פינו נואר הוא אדום רובי עמוק בצבע עם ארומטים של דובדבנים יבשים, עלי ורדים, סגול ופולי קפה צלויים. ריבס, דובדבן ותווים של חמוציות זורמים דרך החיך לגימור מאוזן וארוך של פירות כהים מעורבים ותה שחור.