קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

לזניה טוס

לזניה טוס
לזניה טוס עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנה העיקרית שלך. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.8 דולר למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-32 גרם חלבון, 26 גרם שומן ובסך הכל 465 קלוריות. זהו מתכון ידידותי לתקציב לחובבי אוכל ים תיכוני. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם גבינת קוטג', שום, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 42%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: זריקת לזניה לשבוע לילה, זריקת לזניה של שבוע לילה ו-Treat Toss.

הוראות

1
במחבת גדולה משחימים בשר בקר עם בצל, שום ומלח. מערבבים רוטב ספגטי; מבשלים עד לחימום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר 1 כוס רוטב בשר; לְהַפְרִישׁ. מערבבים אטריות לתוך הרוטב הנותר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מניחים מחצית מתערובת רוטב האטריות ב-2-Qt משומנים. קְדֵרָה. מכסים בגבינת קוטג' ו-1 כוס גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
4
מוסיפים את תערובת רוטב האטריות שנותרה; למעלה עם 1 כוס רוטב בשר שמור ושארית גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מפזרים גבינת פרמזן. כיסוי; אופים ב-350 מעלות למשך 20-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה

קיאנטי, מונטפולצ'יאנו וסנג'ובזה הם אפשרויות נהדרות עבור לזניה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג'ובזה, מונטפולצ'יאנו וקיאנטי מתאימים כולם. אתה יכול לנסות את NV Ruinart, Wine. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-89 דולר לבקבוק.
NV Ruinart, יין
NV Ruinart, יין