לזניה טורטייה עוף
מתכון עוף Tortilla Lasganne מוכן בערך 1 שעה ו -35 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 58 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 869 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . גשו לסופר וקנו בצל, גבינת צ'דר, עגבניות ורוטב בזיליקום, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. מתכונים דומים: לזניה עוף טורטייה תירס, לזניה עוף טורטייה גביני, ו לזניה פהיטה טורטייה עוף בסיר קרוק.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
במחבת גדולה, עוף מגורר חום בחמאה או מרגרינה.
מוסיפים בצל, פלפלים חלפיניו, שום, בזיליקום ואורגנו. לאחר מכן מוסיפים את רוטב הפסטה, רוטב עגבניות ורוטב סלסה / פיקנטה. מערבבים הכל ביחד. כיסוי מחבת ומבשלים במשך 10 דקות על אש נמוכה.
בתבנית אפייה משומנת קלות 9x13 אינץ', מניחים שכבה של טורטיות, ואז שכבה של תערובת עוף/רוטב, ואז שכבה של גבינת מוצרלה. חזור על שכבות פעמיים, ואז תבשיל העליון עם גבינת צ ' דר ואופים בתנור שחומם מראש במשך כשעה 1, עד גבינה הוא מבעבע.