לזניה טורקיה עשויה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 45 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 678 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. 54 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך פטרוזיליה שטוחה, עגבניות משומר, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו לזניה טורקיה, לזניה טורקיה, ו לזניה טורקיה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה (10 עד 12 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים במשך 5 דקות על אש בינונית-נמוכה, עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
6
מוסיפים את הנקניק ומבשלים על אש בינונית-נמוכה, שוברים אותו במזלג, במשך 8 עד 10 דקות, או עד שכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
7
מוסיפים את העגבניות, רסק עגבניות, 2 כפות פטרוזיליה, בזיליקום, 1 1/2 כפיות מלח, ו 1/2 כפית פלפל. מבשלים, חשוף, מעל חום בינוני-נמוך, במשך 15 עד 20 דקות, עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
בינתיים, למלא קערה גדולה עם מי ברז החמים ביותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
הוסף את האטריות ולאפשר להם לשבת במים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
10
ניקוז.
11
בקערה בינונית, לשלב את הריקוטה, גבינת עיזים, 1 כוס פרמזן, הביצה,2 כפות הנותרים של פטרוזיליה, נשאר 1/2 מלח כפית, ו 1/4 פלפל כפית. תניח בצד.
מצקת 1/3 של הרוטב לתוך 9 על ידי 12 על ידי 2 אינץ ' מלבני אפייה, להפיץ את הרוטב על החלק התחתון של המנה. לאחר מכן מוסיפים את השכבות כדלקמן: חצי פסטה, חצי מוצרלה, חצי ריקוטה, ואחד 1/3 של הרוטב.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי פיקיני קלאסיקו עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.