קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

לזניה טקס-מקס

לזניה טקס-מקס
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו את טקס-מקס לסגנן. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 32 גרם חלבון, 33 גרם שומן, ובסך הכל 498 קלוריות. מתכון זה משמש 8. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם רוטב עגבניות, טורטיות תירס, בקר טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. עם כפית ציון 47%, המנה הזו די טובה. נסו המבורגרים טקס-מקס, סלט פסטה מוקרם טקס-מקס, ו סלט עוף קצוץ טקס-מקס עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
במחבת גדולה מבשלים בקר על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את רוטב העגבניות, העגבניות, תיבול הטאקו והמלח המתובל. מבשלים, ללא כיסוי, למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול טאקותערובת תיבול טאקו
מלח מתובלמלח מתובל
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
עגבנייהעגבנייה
3
מורחים 1/2 כוס רוטב בשר ב -13 אינץ ' משומן. איקס 9-ב. תבנית אפייה. למעלה עם שתי טורטיות ושליש מהרוטב, גבינת קוטג ' וגבינה מגורדת. חזור על שכבות פעמיים. כיסוי; אופים ב-350 ניתנים להזזה למשך 30-40 דקות או עד שהם מחוממים.
מרכיבים שתצטרך
גבינה קרועהגבינה קרועה
גבינת קוטג'גבינת קוטג'
טורטיהטורטיה
רוטברוטב
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
4
תן לעמוד במשך 5 דקות לפני חיתוך.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. פונטרוטולי קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
פונטרוטולי קיאנטי קלאסיקו
פונטרוטולי קיאנטי קלאסיקו
צבע: אדום ארגמני עמוק אך בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי ומורכב במיוחד עם ניחוחות של דובדבנים ופטל בליווי הצללות קלות ומתובלות.טעם: ההשפעה בפה היא חותכת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבהם אלה רכים ומעוגלים היטב בולטים. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.מסקנות: מי שטוען שקיאנטי קלאסיקו הוא יין דוקרני ומחוספס ישנה את דעתו לאחר שטעם את שנת 1999, שמוכן לשתייה כעת אך ישתפר עוד חמש שנים לפחות.אלכוהול: 13.5% לפי נפח