לזניה טרייה-עגבנייה
לזניה עם עגבניות טריות יכולה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 501 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך גבינת פרמזן, פטרוזיליה, אזובית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לזניה עגבניות טריות לגמרי, לזניה טרייה, ו לזניה ירקות טריים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין רוטב, לחמם תנור הולנדי על חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים את הבצל והשום; מכסים ומבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את העגבניות ואת 7 המרכיבים הבאים (עגבניות דרך רסק עגבניות). מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 45 דקות, ערבוב מדי פעם.
כדי להכין מילוי, לשלב בזיליקום, ריקוטה, וטופו בקערה; תערובת ריקוטה מחית עם מחית תפוחי אדמה.
מורחים 2 כוסות רוטב בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מסדרים 3 אטריות על רוטב; למעלה עם 1 מילוי כוס, 1/2 גבינת פרובולון כוס, 2 כפות רומנו, ו 1 1/2 רוטב כוסות. חזור על שכבות פעמיים, מסתיים עם אטריות.
מורחים את הרוטב שנותר על אטריות.
מפזרים 1/2 גבינת פרובולון כוס ו 2 כפות רומנו.
אופים ב 350 במשך 45 דקות.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.