קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות49
מגזין

לזניה טרייה-עגבנייה

לזניה טרייה-עגבנייה
לזניה עם עגבניות טריות יכולה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 501 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך גבינת פרמזן, פטרוזיליה, אזובית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לזניה עגבניות טריות לגמרי, לזניה טרייה, ו לזניה ירקות טריים (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין רוטב, לחמם תנור הולנדי על חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
2
מוסיפים את הבצל והשום; מכסים ומבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים את העגבניות ואת 7 המרכיבים הבאים (עגבניות דרך רסק עגבניות). מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 45 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
4
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
5
כדי להכין מילוי, לשלב בזיליקום, ריקוטה, וטופו בקערה; תערובת ריקוטה מחית עם מחית תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
מורחים 2 כוסות רוטב בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מסדרים 3 אטריות על רוטב; למעלה עם 1 מילוי כוס, 1/2 גבינת פרובולון כוס, 2 כפות רומנו, ו 1 1/2 רוטב כוסות. חזור על שכבות פעמיים, מסתיים עם אטריות.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ופלפל כתוםופלפל כתום
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
7
מורחים את הרוטב שנותר על אטריות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
8
מפזרים 1/2 גבינת פרובולון כוס ו 2 כפות רומנו.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
ופלפל כתוםופלפל כתום
9
אופים ב 350 במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
10
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.