קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות49
מגזין

לזניה טרייה-עגבנייה

לזניה טרייה-עגבנייה
לזניה עם עגבניות טריות יכולה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 501 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך גבינת פרמזן, פטרוזיליה, אזובית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לזניה עגבניות טריות לגמרי, לזניה טרייה, ו לזניה ירקות טריים (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין רוטב, לחמם תנור הולנדי על חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים את הבצל והשום; מכסים ומבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את העגבניות ואת 7 המרכיבים הבאים (עגבניות דרך רסק עגבניות). מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 45 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
4
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
כדי להכין מילוי, לשלב בזיליקום, ריקוטה, וטופו בקערה; תערובת ריקוטה מחית עם מחית תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מורחים 2 כוסות רוטב בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מסדרים 3 אטריות על רוטב; למעלה עם 1 מילוי כוס, 1/2 גבינת פרובולון כוס, 2 כפות רומנו, ו 1 1/2 רוטב כוסות. חזור על שכבות פעמיים, מסתיים עם אטריות.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ופלפל כתוםופלפל כתום
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
7
מורחים את הרוטב שנותר על אטריות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8
מפזרים 1/2 גבינת פרובולון כוס ו 2 כפות רומנו.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
ופלפל כתוםופלפל כתום
9
אופים ב 350 במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.