לזניה עם עגבניות טריות יכולה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 501 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך גבינת פרמזן, פטרוזיליה, אזובית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לזניה עגבניות טריות לגמרי, לזניה טרייה, ו לזניה ירקות טריים (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין רוטב, לחמם תנור הולנדי על חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים את הבצל והשום; מכסים ומבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את העגבניות ואת 7 המרכיבים הבאים (עגבניות דרך רסק עגבניות). מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 45 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
4
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
כדי להכין מילוי, לשלב בזיליקום, ריקוטה, וטופו בקערה; תערובת ריקוטה מחית עם מחית תפוחי אדמה.