לזניה ירוקה חורף
המתכון לזניה ירוקה החורף יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 30 דקות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 435 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לך ריקוטה, חלב, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זה יהיה להיט בחג החורף שלך. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: לזניה ירוקה חורף, Oyster ו Caramelized בצל מחבת צלוי עם סלט ירוק חורף ויניגרט תפוחים ירוק, ו סלט ירוק חורף עם ויניגרט תפוח ירוק.
הוראות
אם באמצעות ירקות טריים, להשליך כל גבעולים קשים לקצוץ את העלים. לשטוף ולנער בעדינות כדי להסיר ביותר אבל לא את כל המים.
מניחים 2 כפות שמן בסיר גדול עם השום ומבשלים מעל חום בינוני גבוה. ברגע שהשום מתחיל להשחים, מוסיפים את הירוקים וזורקים.
להוסיף 1/2 כפית מלח. מכסים מיד ומבשלים על אש בינונית, ערבוב מדי פעם, במשך 10 דקות או עד מאוד רך. (אם באמצעות תרד קפוא, לחץ על הנוזל, ואז לטגן את התרד ב 2 כפות של השמן ואת השום במשך כ 5 דקות.)
הסר מהחום והנח בצד להתקרר. בינתיים, בסיר בינוני על חום בינוני, לשלב את שמן הזית הנותר, הקמח, והמלח הנותר. לבשל, לטאטא כל הזמן, במשך כ 3 דקות.
מוסיפים את החלב ומגבירים את החום לגובה בינוני. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הרוטב מתעבה רותחים, על 10 דקות. מערבבים בכל אבל 1/2 כוס הגבינה המגורדת.
תנור חום עד 350 F. מעיל 13 על 9 אינץ תבנית אפייה עם ספריי בישול. מערבבים את הריקוטה, ביצים, גרידת לימון ואגוז מוסקט לירוקים.
מורחים על 1/2 כוס רוטב הגבינה בתחתית תבנית האפייה.
מניחים 3 גיליונות של פסטה על גבי.
מורחים על 1/4 של מילוי תרד ורוטב 1/2 כוס, ואז עוד 3 גיליונות של פסטה. הפוך 3 שכבות יותר. סיים עם הפסטה והרוטב, ומפזרים את הגבינה שנותרה. מכסים בנייר כסף ואופים 45 דקות.
הסר את רדיד ומבשל 15 דקות יותר או עד הזהב.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה. (יכול להיות מורכב עד 1 יום קדימה. מכסים ומקררים. לחמם בתנור 325 F במשך 20 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא חם.)