קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

לזניה ירקות

לזניה ירקות
ירק המתכון Lasignanananananan בערך 2 שעות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וקמאיות ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 243 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. אם יש לך מלח, קישואים, פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה), לזניה ירקות, ו לזניה ירקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
חום 2 כפות שמן זית בסיר שאינו מקל על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים בצל קצוץ וקמח עד רך שקוף, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
3
להוסיף 4 שיני שום כתוש וקמח עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ציפורןציפורן
שוםשום
4
מוסיפים אורגנו מיובש, בזיליקום ופטרוזיליה ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו מיובשאורגנו מיובש
פטרוזיליהפטרוזיליה
באזיל!באזיל!
5
מוסיפים עגבניות מרוסקות ומלח ומבשלים עד מעובה, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מרוסקותעגבניות מרוסקות
מלחמלח
6
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים יחד 1/4 כוס שמן זית, 1 כפית שום טחון, ותימין מיובש.
מרכיבים שתצטרך
שום טחוןשום טחון
טימין מיובשטימין מיובש
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מניחים קישואים על מחבת סדין ומברשת בתערובת שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
קישואיםקישואים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
אופים עד רך, על 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מוציאים מהתנור ומניחים בצד. להשרות את החצילים ואת הדלעת הצהובה בתערובת שמן זית הנותרים במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
סקווש צהובסקווש צהוב
שמן זיתשמן זית
חצילחציל
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
חום 2 כפות שמן זית במחבת לא מקל על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
להוסיף 2 שיני שום טחון וקמח עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
שום טחוןשום טחון
ציפורןציפורן
12
הוסף פטריות כפתור פרוסות לטגן עד במכרז. תניח בצד. בינתיים, מניחים ירקות במרינדה במחבת צלייה וצולים בתנור במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות כפתור לבןפטריות כפתור לבן
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
13
בשורה התחתונה של תבשיל קדרה עם פרוסות קישואים אפויים.
מרכיבים שתצטרך
קישואיםקישואים
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
14
מוסיפים חצי מתערובת החצילים והסקווש. למעלה עם חצי רוטב עגבניות ולאחר מכן להפיץ את גבינת ריקוטה על פני. מסדרים פרוסות פורטובלו מעל ולאחר מכן מפזרים חצי המוצרלה. למעלה עם תערובת פטריות מוקפצות. למעלה עם תערובת חצילים וסקווש הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
מוצרלהמוצרלה
חצילחציל
פטריותפטריות
מורחיםמורחים
סקוושסקווש
15
מורחים שאריות רוטב עגבניות מעל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
מורחיםמורחים
16
מפזרים עם מוצרלה שנותר וכל הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
פרמזןפרמזן
17
אופים עד הגבינה נמסה וחום, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
18
בואו לעמוד במשך 5 דקות לפני חיתוך לתוך הגשה.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי פיקיני קלאסיקו עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו