לזניה ירקות טריים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 319 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רוטב מרינרה בסיסי, אטריות לזניה ללא רתיחה, קישואים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לזניה ירקות טריים עם תרד וקישואים, לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה), ו לזניה טרייה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
אופים קישואים, פטריות ושום במחבת ג ' לי-רול מצופה בתרסיס בישול 12 עד 14 דקות או עד שהירקות רכים וערבבים באמצע. חזור על הליך עם פלפלים ובצל. הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
מורחים 1 כוס רוטב מרינרה בסיסי בתבנית אפייה 13-x 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול. למעלה עם 3 אטריות, 1 רוטב כוס, שליש תערובת ריקוטה, ושליש תערובת ירקות; לחזור על שכבות פעמיים, מתחיל עם 3 אטריות. למעלה עם שאריות אטריות ורוטב 1 כוס.