לזניה ירקות טריים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 319 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רוטב מרינרה בסיסי, אטריות לזניה ללא רתיחה, קישואים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לזניה ירקות טריים עם תרד וקישואים, לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה), ו לזניה טרייה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
אופים קישואים, פטריות ושום במחבת ג ' לי-רול מצופה בתרסיס בישול 12 עד 14 דקות או עד שהירקות רכים וערבבים באמצע. חזור על הליך עם פלפלים ובצל. הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
שום גויה®
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-
3
לזרוק יחד ירקות ומלח בקערה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מערבבים יחד ריקוטה, ביצה, 1 1/2 כוסות גבינת מוצרלה גרוסה, ו 1/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת.
מורחים 1 כוס רוטב מרינרה בסיסי בתבנית אפייה 13-x 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול. למעלה עם 3 אטריות, 1 רוטב כוס, שליש תערובת ריקוטה, ושליש תערובת ירקות; לחזור על שכבות פעמיים, מתחיל עם 3 אטריות. למעלה עם שאריות אטריות ורוטב 1 כוס.