קושימומחה
מוכן ב1 ש, 33 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

לזניה ירקות לילה

לזניה ירקות לילה
זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך עגבניות משומר, גבינת פרובולונה, אטריות לזניה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה), לילה לזניה ים תיכונית, ו לזניה טורקיה לילה עם ירקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים עגבניות ורוטב פסטה; מערבבים היטב, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
2
מערבבים גבינת קוטג', גבינת פרמזן ופלפל; מערבבים היטב, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
3
כפית שליש תערובת עגבניות לתוך החלק התחתון של 13 - x 9-x 2 אינץ צלחת אפייה מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
מניחים 3 אטריות לזניה מבושלות על תערובת עגבניות; למעלה עם קישואים שליש. כפית שליש תערובת גבינת קוטג ' שווה על קישואים; העליון עם 2 פרוסות גבינת פרובולון. חזור על שכבות פעמיים עם שאריות תערובת עגבניות, אטריות, קישואים, תערובת גבינה ופרוסות פרובולון. (תבשיל עשוי להיות מכוסה בקירור בשלב זה אפוי מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
אטריות לזניהאטריות לזניה
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
5
אופים 50 דקות או עד מחומם היטב.)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מכסים ואופים ב 350 במשך 45 דקות. לחשוף, ולאפות 15 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
בואו לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.