לזניה ירקות צלויים ללא בשר
הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו גבינת אסיאגו, שמן זית, אגוז מוסקט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו טוסטדה שעועית מטוגנת מחדש עם ירקות גן קלויים (יום שני ללא בשר), לזניה ללא בשר, ו לזניה זוקיני ללא בשר (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הירקות בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה כדי למנוע מהם דבק.
רסס עם שמן זית ומוסיפים את השום ואת הקורנית, מתבלים במלח ופלפל.השתמש בידיים שלך לערבב היטב אז, צלי במשך 20-30 דקות. תניח בצד.מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את האטריות ומבשלים עד אל דנטה, 8 עד 10 דקות.
מסננים ושוטפים במים קרים כדי להתקרר.
מסננים שוב ומניחים את האטריות על תבנית אפייה ומכסים עם רטוב towel.In סיר מעל חום בינוני, להביא את החלב רק מתחת לרתיחה. בסיר אחר מעל חום בינוני-גבוה, להמיס את החמאה.מערבבים את הקמח לתוך החמאה ומבשלים, ערבוב, במשך כ 2 דקות.
הסר מן החום בהדרגה להקציף בחלב חם.הגדר מעל חום בינוני נמוך לבשל, ערבוב, עד עבה וחלק, על 3 דקות. מתבלים במלח, פלפל ומוסיפים את אגוז מוסקט.
הסר את הרוטב מהחום. תניח בצד.מחממים תנור ל 191°. משמנים צלחת אפייה 9 על 13 אינץ ' עם שמן זית.מכסים את החלק התחתון של המנה מוכנה עם שכבה של האטריות.כפית שליש מהרוטב עגבניות על האטריות. למעלה עם שליש ירקות קלויים ולאחר מכן עם שליש מהרוטב הלבן.
מפזרים את המוצרלה וגבינת אסיאגו באופן שווה על הרוטב הלבן. חזור על השכבות פעמיים.
אופים עד זהב מבעבע, על 40 עד 45 דקות.
תן לעמוד במשך 15 דקות, ואז לחתוך לריבועים לשרת.