לזניה לבבית יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-9 מנות. מנה אחת מכילה 489 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו עגול הקרקע, עגבניות משומר, שיני שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה טוב. נסו לזניה לבבית, לזניה עוף לבבי, ו לזניית קציצה לבבית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים בשר בסיר גדול על חום בינוני עד השחמה, ערבוב להתפורר; לנקז ולהניח בצד. נגב מחבת עם מגבת נייר. מחבת מעיל עם ספריי בישול; להוסיף את הבצל ושום, ו מוקפץ 5 דקות. להחזיר בשר למחבת.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
גריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים 2 כפות פטרוזיליה ו 7 מרכיבים הבאים; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות. לחשוף; מבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
3
הסר מהחום.
4
שלב הנותרים 2 כפות פטרוזיליה, גבינת קוטג', הבא 3 מרכיבים בקערה; מערבבים היטב, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאה
1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מורחים תערובת עגבניות כוס 3/4 בתחתית צלחת אפייה 9 אינץ ' 13 x מצופה ספריי בישול. מסדרים 4 אטריות מעל תערובת עגבניות; למעלה עם חצי תערובת גבינת קוטג', 2 1/4 כוסות תערובת עגבניות, ו 2/3 כוס פרובולון. חזור על שכבות, מסתיים עם אטריות.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הספלטי קיאנטי רזרב Poggio Reale עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.