לזניה לבבית
לזניה לבבית יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-9 מנות. מנה אחת מכילה 489 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו עגול הקרקע, עגבניות משומר, שיני שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה טוב. נסו לזניה לבבית, לזניה עוף לבבי, ו לזניית קציצה לבבית (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בשר בסיר גדול על חום בינוני עד השחמה, ערבוב להתפורר; לנקז ולהניח בצד. נגב מחבת עם מגבת נייר. מחבת מעיל עם ספריי בישול; להוסיף את הבצל ושום, ו מוקפץ 5 דקות. להחזיר בשר למחבת.
מוסיפים 2 כפות פטרוזיליה ו 7 מרכיבים הבאים; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות. לחשוף; מבשלים 20 דקות.
שלב הנותרים 2 כפות פטרוזיליה, גבינת קוטג', הבא 3 מרכיבים בקערה; מערבבים היטב, ולהניח בצד.
מורחים תערובת עגבניות כוס 3/4 בתחתית צלחת אפייה 9 אינץ ' 13 x מצופה ספריי בישול. מסדרים 4 אטריות מעל תערובת עגבניות; למעלה עם חצי תערובת גבינת קוטג', 2 1/4 כוסות תערובת עגבניות, ו 2/3 כוס פרובולון. חזור על שכבות, מסתיים עם אטריות.
מורחים את תערובת העגבניות הנותרת על אטריות.
כיסוי; אופים ב 350 במשך 1 שעה.
מפזרים פרובולון שנותר; אופים, חשוף, במשך 10 דקות.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
מקשטים עם אורגנו, אם תרצה.