לזניה לבישול איטי
Lasagne בישול איטי עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 390 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. גשו לסופר וקנו מים, ביצים, אטריות לזניה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הגבינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח ביאנקה גבינה בגריל כקינוח. מתכונים דומים: לבישול איטי דבש-שום תינוק צלעות אחוריות (ו' ארוחות בישול איטיות מזון אמיתי ' ספר בישול בגידה), Paleo גרוס בשר צלוי בתנור איטי עם דלעת וסלסה + מצבור סיר איטי ומסגיר, ו לזניה לבנה עם Parmigiano Besciamella (לזניה בביאנקו ).
הוראות
בשר חום במחבת גדולה; ניקוז. מערבבים ברוטב פסטה ומים.
מערבבים ריקוטה, 1-1/2 גבינות מגורסות כוסות, 2 כפות. פרמזן, ביצה ופטרוזיליה.
כפית 1 כוס רוטב בשר לתוך סיר איטי; למעלה עם שכבות של חצי כל אחד האטריות, שבור כדי להתאים, ותערובת גבינה. מכסים עם רוטב בשר 2 כוסות. למעלה עם אטריות שנותרו, שבור כדי להתאים, תערובת גבינה ורוטב. מכסים במכסה.
מבשלים על 4 עד 6 שעות או עד הנוזל נספג.
מפזרים עם גבינות שנותרו; בואו לעמוד, מכוסה, 10 דקות. או עד שנמס.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון