לזניה לבנה
לזניה לבנה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-23 גרם חלבון, 16 גרם שומן ובסך הכל 339 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. תמורת $1.65 למנה, מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חלב, קמח, עוף וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 39%, וזה די גרוע. לזניה לבנה, לזניה ירקות לבנים ולזניה צמחונית לבנה דומות מאוד למתכון זה.
הוראות
מבשלים אטריות לפי הוראות האריזה.
לנקז. בסיר גדול ממיסים חמאה; מערבבים פנימה קמח, בצל, אבקת שום ופלפל.
מוסיפים מרק וחלב; מבשלים ומערבבים עד שהוא מבעבע ומסמיך. מערבבים פנימה 1/2 כוס גבינת פרמזן.
מורחים 1/2 כוס רוטב בתחתית של 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפיה. מערבבים פטריות לתוך הרוטב הנותר.
מניחים 3 אטריות בתבנית. מעל אספרגוס, עוף, מוצרלה וכ-1 כוס רוטב. למעלה עם 3 אטריות נוספות, בשר חזיר המבושל וחצי מהרוטב הנותר. מכסים עם שאר האטריות והרוטב.
מפזרים את יתרת גבינת הפרמזן.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 35 דקות או עד שהם מתחממים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה
לזניה עובדת ממש טוב עם קיאנטי, מונטפולצ'יאנו וסנג'ובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג'ובזה, מונטפולצ'יאנו וקיאנטי מתאימים כולם. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Taittinger Taittinger Collection מאת Sebastiao Salgado. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-320 דולר.
![אוסף Taittinger Taittinger מאת סבסטיאו סלגאדו]()
אוסף Taittinger Taittinger מאת סבסטיאו סלגאדו
ניחוחות פרחוניים עזים להפליא, עם עקבות של יערה, צימוקים נדיבים, פירות חמים ודבש ושזיפים ירוקים. טעמים טריים, מפנקים וגמישים עוזרים לאיזון ועושר היין. עשוי מענבי שרדונה ופינו נואר מובחרים הגדלים במיקרו אקלים הטוב ביותר בשמפניה. השרדונה נבצר מהגראנד קרו של קוט דה בלאנס ופינו נואר מגיע מהגראנד קרוס של מונטאן דה ריימס ומקצה Vallée de la Marne. לאחר הבציר, הענבים נסחטים מיד בבתי הדפוס בכרמים. כבישה ראשונה היא רק מיץ המשמש ליין זה. המיזוג הוא לאחר תסיסה ראשונית, הקוויה הסופית משלימה תסיסה משנית בבקבוק במרתפים הקרירים של טייטינגר. אודות סבסטיאו סלגאדו סבסטיאו סלגאדו נולד בשנת 1944 באימורס, ברזיל. גדל במשפחה בת שמונה ילדים בחווה של הוריו, הוא הוקסם מעולם הטבע שסביבו, מטיולים ביער, מבט מפסגות הגבעות והאזנה לרכבות שהובילו את המינרלים המקומיים. לאחר שלמד כלכלה בבית הספר, סבסטיאו החליט לשנות קריירה ולהיות צלם, תוך התמקדות באהבתו לטבע. התמונות של סבסטיאו סלגאדו מבטאות טרגדיות אנושיות וסביבתיות, ובכל זאת הוא תמיד מצליח למצוא יופי יוצא דופן, ובכך להציע שביב של תקווה. עבודתו מתמקדת במגוון הביולוגי של הפלנטה, ומדגישה את מה שלא עבר טרנספורמציה על ידי בני אדם. התצלום שנבחר לאוסף טייטינגר הוא הצהרה על מה שהכי אוניברסלי ומקורי: חיים, פשוטים ושלווים.