לזניה לעוףלבן מקדימה
המתכון הפוך לזניה עוף לבן יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 10 שעות ו-15 דקות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 589 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מבטי קרוקר יש 2 אוהדים. אם יש לך חמאה, גבינת שמנת, חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בחצי & חצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. נסו לזניה מוכנה מראש, לחמניות לזניה מוכנות מראש, ו הלזניה בשרנית של ונסו (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. בתנור הולנדי 4 ליטר, להמיס חמאה על חום בינוני גבוה.
להוסיף עוף; לבשל 3 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים פלפל, סלרי, בצל ושום; לבשל על 2 דקות, ערבוב מדי פעם, עד העוף כבר לא ורוד במרכז.
מוסיפים חצי וחצי, מרק וגבינת שמנת; מבשלים ומערבבים עד שגבינת שמנת נמסה. בהדרגה להוסיף גבינת גאודה, ערבוב עד גבינה מותכת.
הסר מהחום; להפריש. בקערה, מערבבים גבינת קוטג' , בזיליקום טרי 1/4 כוס והביצה עד מעורבב.
מורחים תערובת עוף 1 כוס בתבנית אפייה. למעלה עם 3 אטריות, 1 1/2 תערובת עוף כוסות, 1/2 של תערובת גבינת קוטג ' ו 1/2 של גבינת מוצרלה. חזור על שכבות פעם אחת, החל עם אטריות. למעלה עם שאריות 3 אטריות ותערובת עוף.
מפזרים גבינת פרמזן. מכסים בנייר כסף; מקררים לפחות 8 שעות או לילה.
לאפות לזניה מכוסה 45 דקות. לחשוף; אופים 30 עד 35 דקות יותר או עד אטריות מכרז ותבשיל מבעבע. כיסוי; תן לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.